Haberler

Fatih Terim, Alanyaspor Maçı Kadrosuna Tolga Ciğerci'yi Almadı

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Aytemiz Alanyaspor'la oynanacak maçın kadrosuna Tolga Ciğerci'yi almadı.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de 21 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı maçın kamp kadrosu belli oldu.

Sarı-kırmızılı takım, bugün özel uçakla Alanya'ya gidecek ve karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak. Galatasaray, müsabaka öncesi son hazırlığını da yarın akşam yapacak.

TOLGA CİĞERCİ'Yİ KESTİ

Sarı-kırmızılı takımda kırmızı kart cezalısı Maicon Roque ile Tolga Ciğerci, Hakan Balta ve Koray Günter kamp kadrosuna alınmadı.

Galatasaray'ın Aytemiz Alanyaspor maçı kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Fernando Muslera, Cedric Carrasso, Eray İşcan, Batuhan Şen, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Jason Denayer, Yuto Nagatomo, Iasmin Latovlevici, Mariano Filho, Martin Linnes, Fernando Reges, Ryan Donk, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Yasin Öztekin, Garry Rodrigues, Sofiane Feghouli, Sinan Gümüş, Eren Derdiyok, Bafetimbi Gomis.

Kaynak: AA / Spor

Aytemiz Alanyaspor Hakan Balta Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

1907:

hangi oyuncu iyiydi tudor yapsa asardınız adamı bu çakala niye ses eden yok daha kötü olun alanya da vurur size inşallah ama 8taş a yenilmeyin alanyaya yenilirseniz yenin o zaman

12
6
yanıtYanıtla
ismail66:

6G sarayi zaten yenecek Besiktas siz simdiden faturayi keseceginiz futbolculari secmeye baslayin

yanıt0
yanıt0
ismail66:

babam her Zaman derdi oglum RENKLI takim tutma diye simdi anladim neden söyledigini

yanıt0
yanıt0
Patates Spor FC:

Kendi hatasını futbolcuların üzerine yığması üzücü. Rakibi bu kadar ufak görmesi, yedek ağırlıklı çıkması kendi suçu. Selçuk İnan, Ahmet Çalık, Tolga Ciğerci, Eren Derdiyok gibi oyuncuların takımla ilişkisi acilen kesilmeli

10
2
yanıtYanıtla
Cindar:

Öve öve öküz ettiğimiz adam kupanın faturası olacaksa sana olmalı dokuz kişiyi kesersen ne bekliyorsun sanki yedekleri ben hazırlıyorum gelen yirmi beş bin kişiye yazık

9
1
yanıtYanıtla
ultra:

Dunku macin sorumlusu TERIM''dir ! Risk alip B Takimla maca cikiyor, sahada 10 sigir vardi, top kosturmasini bilmiyor, pres yapacagina kaleciye geri oynarlar !

7
0
yanıtYanıtla
KEBAPÇI SELEHATTİN.:

YA BU TERİM CİNS ADAM HA. ÖNCE BANA(KEBAPÇI) ŞİMDİDE TOLGA YA (CİĞERCİ) SARDI KAFAYI. NUSR''ET E NE ZAMAN SIRA GELECEK ACABA. KESİN GS. DEN KOVULUNCA ET LOKANTASI AÇACAK DEMEKKİ.

7
0
yanıtYanıtla
fatihsavar:

yedeklerde kondisyon ve koordine yok. 3 milyon euro alırsın yine.

4
1
yanıtYanıtla
Mamba:

100 pas yaptı 97 si geri ve yanpas bu selçukdan anca kaleci antrenörü olur

4
1
yanıtYanıtla
FATİH İSTİFA:

ASIL GİTMESİ GEREKEN SENSİN PARAGÖZ ADAM SEN. YANLIŞ KADROYLA MAÇA ÇIKTIN 2 GARİBANI KURBAN EDİP KURTULACAĞINIMI ZANNEDİYORSUN. BU TARAFTAR ATTIĞIN BU KAZIĞI ASLA UNUTMAYACAK. YERİNE GELDİĞİN ADAMLA NE FARKIN KALDI? BİR YILIN EMEĞİ KUPADAN ETTİN CAMİAYI HALA KONUŞUYON. TARAFTARLARA DA SESLENİYORUM. TUDORA O KADAR KORKAK DEDİNİZ YA BU ADAM ÖDLEK O ZAMAN.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title