Haberler

Galatasaray'dan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'a Tepki

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü, Çaykur Rizespor ile oynanan müsabaka öncesi Karadeniz ekibinin başkanı Hasan Kartal'a plaket verilmesinin ardından yaşanan gelişmeler ile ilgili bir açıklama yayımladı.

Galatasaray, Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'a tepki gösterdi. Sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, kulübün her müsabakada gelenek olarak rakiplerine plaket takdim ettiği belirtilirken, "Kulübümüz, Avrupa Kupalarından edindiği bir gelenek ile hem Avrupa kupaları hem ulusal müsabakalarda, maç öncesi tüm rakiplerine, plaket şeklinde 'Maç günü anısı' sunmaktadır. Türk misafirperverliği gereği, stadımızda, her rakibimiz özel Fıratpen Locası'nda ağırlanmakta ve maç öncesi birlikte yenen yemek esnasında, Galatasaray ile yapacakları maça ithafen, maç gününe mahsus söz konusu plaket, hatıra olarak sunulmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

"HASAN KARTAL'A YAKIŞTIRAMADIK"

Hasan Kartal'ın karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamanın camia tarafından tepkiyle karşılandığı kaydedilirken, açıklamanın devamında şu ifadeler yer aldı: "Bu paylaşımın yaşandığı son rakibimiz Çaykur Rizespor'un başkanı Hasan Kartal'ın, maçın ardından ev sahibi Galatasaray'ı hedef alan haksız açıklaması, camiamızda tepkiyle karşılanmıştır. Sporda adil yönetim ve şeffaflık talebimizi, 'Galatasaray'ın işine gelmediği için bağırıyor' düzeyinde yorumlamasını, konuk Başkan Hasan Kartal'a yakıştıramadık. Bu arada, bir kısım fırsat kollayıcının, yönetimimizi hedef alması ise, şaşırtıcı olmamıştır. Bir dostluk, bir anı, bir misafirperverlik geleneğini, 'Saygısız rakibi ödüllendirme' olarak gören zihniyet ve yorumları, Galatasaray camiasının takdirine bırakıyoruz. Galatasaray, her zaman "rakibe saygı, kendine saygı" ilkesiyle, kuruluşundan bu yana genlerinde bulunan dostluk ve misafirperverlik içinde, sahada kıyasıya mücadelesine devam edecektir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hasan Kartal Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

Erol Köse:

Adam yemek yedi diye doğruyu söylemesin mi alıştınız yemek vererek küçük takımları susturmaya

9
5
yanıtYanıtla
Gs:

Adam topa degil direk linese dalıyor. Penaltısı Verilmeyen HAKKsızlığa uğrayan Galatasaray. Utanmazlar bide kendilerinin haksızlığa uğradığını söylüyor. Ama ilahi adalet nar Yani ALLAH var. Bütün HAKKsızlık yapanlar şikeciler iftiracı HAKKsızlığı savunan17 kulüp,Tff,Hakemler hepsi belasını bulacak BIIZNILLAH. Şikeci Fenerde küme düşecek BIIZNILLAH.

3
7
yanıtYanıtla
Cepni21:

Görürsek söleriz sikma bukadar

yanıt0
yanıt1
güven:

kardeş adamlarında golü verilmedi onu neden söylemiyorsun yorumunda 10 kere ALLAH var ama hak yiyorsun Fatih Terim getirdi bu işleri buraya Fb maçında taçtan gol yedik kornerden gol attık Terim efendi federasyonla olan şahsi hesaplaşmasına Gs yi alet ediyor sende uyanık ol kendini kullandırma

yanıt1
yanıt0
...:

Hala golü verilmedi diyo ya kardeşim 6pasta kaleciye dokunamazsın faul yapamazsın değil DOKUNAMAZSIN

yanıt1
yanıt1
ender han:

Klasik gs kafası tüm lig onlar şampiyon olsun diye uğraşsın istiyorlar eskisi gibi , , , , geçti o günler şakir :))

5
2
yanıtYanıtla
komiksaray:

aynı şeyi siz yapsanız ama normal derdiniz. Siz gidin himmetin hesabını verin önce Hasan KARTAL ile uğraşacağınıza.

3
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

YÖNETİCİ TRANSFER ETSİN COMBİMBİM. ANCA İŞLERİ DÜZELTİR. . .

3
2
yanıtYanıtla
ruhi-bjk:

plaket aldı diye konuşmasın mı

3
1
yanıtYanıtla
VAR GELİNCE HERŞEY ORTAYA ÇIKTI:

tüpcüye getiren sizlerdiniz, beşiktaşı batıran adamı parası var diye federasyon başkanı yaptınız, parası olan adamları yalamayı bırakın cinconlular

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title