Haberler

    Maaşını 850 bin euroya indiren Ryan Donk, G.Saray'la 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı

    Güncelleme:

    Dış transferde 3 yerli isimle sözleşme imzalayan Galatasaray, iç transferde Donk'un yaptığı indirimle rahatladı. 1 yıllık yeni sözleşme imzalayan Hollandalı yıldız, 1 milyon 895 bin euro garanti ücretini 850 bin euroya düşürerek sarı-kırmızılılar için önemli bir fedakarlık yapmış oldu.

    Dış transferde bugüne dek Arda Turan, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan, Omar Elabdellaoui ve Kerem Aktürkoğlu ile anlaşan Galatasaray, iç transferde de önemli bir imza attı. Sarı-kırmızılılar, takım kaptanlarından Ryan Donk ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

    850 BİN EUROYA RAZI OLDU

    Geride bıraktığımız sezon 1 milyon 895 bin euro garanti para alan Hollandalı futbolcu, ücretinde ciddi bir indirim yaparak 850 bin euroya razı oldu.

    Donk, sözleşmeyi imzaladıktan sonra dünkü idmana çıktı. 2016 yılında 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle Kasımpaşa'dan alınan Ryan Donk, eski teknik direktör Igor Tudor tarafından uzun süre oynatılmamış ve 2016-17 sezonunda Real Betis'e kiralanmıştı. Hollandalı, 2017'de Fatih Terim'in gelmesiyle takımın asları arasına girdi.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Emre Kılınç Arda Turan Ryan Donk Haberler

    500

    Yorumlar (6)

    !!!:

    zaten bu adama başka ülkelerde şuan 300 bin eurodan fazla veren olmazdı ki. ne fedakarlığı yapmış? daha akıllılık yapmış çakal

    7
    2
    yanıtYanıtla
    Mert Ören:

    Bu parayı değil , Avrupa''da takım bile bulamaz. Kovulması gerekirdi. Birde artistlik yaptı.

    2
    5
    yanıtYanıtla
    Ankara:

    Yüzyılın mantarı,ne fedakarlığı o kadarı bile haketmiyor

    1
    4
    yanıtYanıtla
    Kenan:

    Bu parayı verecek kimse yok zaten bunuda başarı sayıyor Fransızlar

    0
    5
    yanıtYanıtla
    Muhammed KOÇOĞLU:

    kardeşim dev fedakarlık ne ya 35 yaşındaki sıradan bir orta saha oyuncusuna kim o kadar para verir ki ederi o zaten

    4
    0
    yanıtYanıtla
    YORUMSUZ:

    LİMİTİ BU KADAR YÜKSEK TAKIM BİLE FUTBOLCULARINDAN FEDAKARLIK BEKLİYORSA LİMİTLERİN KİME VE NEYE GÖRE YAPILDIĞI AZ ÇOK BU HABERDEN BELLİ OLUYOR SANIRIM

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title