Haberler

Metin Öztürk kimdir? Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk ne iş yapar?

Güncelleme:

Galatasaray'da 2021 Mayıs Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda Metin Öztürk'ün aday olacağı belirtildi. Sarı kırmızılı taraftarlar Metin Öztürk kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk kimdir, ne iş yapar? Metin Öztürk kaç yaşında, nereli? Metin Öztürk Galatasaray başkan adayı hakkında merak edilen bilgiler… Galatasaray başkan adayları kimler?

Metin Öztürk kimdir, ne iş yapar? sorusunun yanıtı gündemde merak edilen konular arasında yer alıyor. Galatasaray'da başkanlık yarışı için heyecan başladı. Adaylar isimlerini açıklamaya başladı. Peki, Galatasaray başkan adayı olacağını duyuran Metin Öztürk kimdir? İşte sarı kırmızıların merak ettiği isim!

METİN ÖZTÜRK KİMDİR?

1961 senesinde İstanbul'da dünyaya gelmiş olan Metin Öztürk, 1985 yılında Sigortacı gazetesini çıkarmaya başlamıştır. Sigorta sektörüne 15 senedir Sigortacı gazetesi ile hizmette bulunan Metin Öztürk, Akademi Bilgisayarı da satın alarak Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir.

METİN ÖZTÜRK HAYATI VE BİYOGRAFİSİ

Geçtiğimiz sene Nisan ayında yeniden GSYİAD Başkanı seçilen, Dursun Özbek'in listesinde yer alıp seçimlerde Mustafa Cengiz'e kaybeden Metin Öztürk, Galatasaray'da Aralık ayında yapılacak seçimlerde başkan adayı olduğunu açıkladı.

Metin Öztürk, 1961 yılında İstanbul'da doğdu. Öztürk, 1985 yılında Sigortacı gazetesini çıkarmaya başladı. Öztürk daha sonra Güneş Reklamcılık olarak sigorta şirketlerinin basın danışmanlıklarını da alarak alanında bir ilki gerçekleştirdi. Sigorta sektörüne 15 yıldır Sigortacı gazetesi ile hizmet veren ve gazetesindeki araştırmacı imajıyla sigorta sektöründeki yerini güçlü bir hale getiren Metin Öztürk, Akademi Bilgisiyarı da satın alarak Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi.

Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk kimdir? Metin Öztürk ne iş yapar?

METİN ÖZTÜRK GALATASARAY BAŞKANI ADAYI MI OLDU?

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, oy birliğiyle 19-26 Aralık'ta yapılmak üzere seçim kararı aldı. Seçim kararının ardından Galatasaray Divan Kurulu üyesi ve eski GSYİAD Başkanı Metin Öztürk, adaylığını açıkladı. Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, "Galatasaray Yönetim Kurulu seçim kararını açıkladı. Her zaman plansız ve baskın seçimlerin Galatasarayımıza zarar verdiğini düşündüm. Ben ve ekibim, gerek yaptığımız çalıştaylarla, gerekse yüz yüze toplantılarla son 14 ayda, 1.200 üyemiz ile bir araya geldik. Yüzde 40 değil, yüzde 100 hazırız. Sorunları biliyoruz. Güçlü ekibimizle ve camiamızın desteğiyle çözemeyeceğimiz sorun yok" ifadelerine yer verdi.

GALATASARAY BAŞKAN ADAYLARI KİMLER?

Ebru Köksal, Hamdi Yasaman, Metin Öztürk, Haluk Ulusoy ve Ali Sabancı öne çıkan isimler. Ancak hepsi adaylıklarını açıklamadı.

EBRU KÖKSAL KİMDİR?

Gündemde şimdilik 4 aday öne çıktı. Birincisi Ebru Köksal. Türkiye'de futbolu en iyi bilen kadın olarak tanınıyor. UEFA ile çok yakın ilişkileri var. İtalya, İngiltere gibi üst düzey futbol ülkelerinde büyük saygınlığı bulunuyor. En önemlisi Türkiye'nin karanlık futbol ortamına güzellik katabilir.

HAMDİ YASAMAN KİMDİR?

Duygun Yarsuvat döneminde asbaşkandı. Hukukçu. Galatasaray'ın şu anda bir futbol aklından çok TFF, UEFA ve FIFA ile davalarında büyük faydası dokunabilir. Bu çevrelere göre Fatih Terim zaten Galatasaray'da futbol aklı. Kulübe de hukuksal sorunları çözecek bir kişi şart...

HALUK ULUSOY KİMDİR?

Üçüncüsü her seçimde adı gündeme gelen Haluk Ulusoy… G.Saray için vaktini de parasını da harcamaya hazır. Ama şu ana kadar kendisine yol verilmedi. Belki de şimdi zamanı gelmiştir. "Kuracağı yönetim kurulunun kulübü taşıyacağına inanırsak destek oluruz" sözleri yükseliyor.

ALİ SABANCI KİMDİR?

"Camianın yeni ve genç beyinlere ihtiyacı var… Ali Koç, F.Bahçe'ye başkan oldu. Karşısına Ali Sabancı'yı çıkarırsak Türk futbolu mükemmel rekabet yılları yaşar. Bir Sabancı, bir Koç'tan geriye düşmek istemeyecektir. Ali Sabancı üzerinde de durmalıyız" diyenler de çok.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Metin Öztürk Metin Öztürk Metin Öztürk Galatasaray Ali Sabancı Galatasaray Galatasaray Ali Sabancı Ali Sabancı Sigorta Sigorta Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title