Haberler

Galatasaray'a transfer olmak isteyen Gedson, Benfica'ya rest çekti

Güncelleme:

Gedson Fernandes'in geleceğiyle ilgili 'bilmece' henüz çözülemedi. Galatasaray'ın teklifi ve ısrarı, Gedson'un sarı kırmızılı kulübe gitmeye istekli olması transferin yönünü değiştiren noktalar. Gedson, yıllık 440 bin euro maaş aldığı Benfica'da hem ücret hem de oynatıldığı mevki bakımından çok mutsuz. Galatasaray'a gitmek için rest çekti. Terim' ilk 11 garantisi vermesi ve 1.3 milyon euro önerilmesi Gedson'u etkiledi. 22 yaşındaki futbolcu Aslan olmak için adeta gemileri yaktı.

A Bola'da yer alan habere göre; Jorge Jesus, yeni sezon kampı başlamadan önce Gedson Fernandes'i kadroda düşünmüyordu ancak yeni denediği 3-4-3 varyasyonunda Gedson'u sağ kanat olarak kullandı. Gedson'un bu rolde gösterdiği olumlu performans, Jesus'un fikirlerini değiştirmesine yol açtı.

KAZANCINDAN MUTSUZ

Gedson ise yıllık 440 bin euro maaş aldığı Benfica'dan ve alışık olmadığı rolde oynamaktansa, Galatasaray'ın teklif ettiği 1.3 milyon euro, takımın merkezinde olma ve Fatih Terim'in verdiği ilk 11 garantisi nedeniyle sarı kırmızılı kulübe gitmeyi istiyor.

Galatasaray'a transfer olmak isteyen Gedson, Benfica'ya rest çektiJorge Jesus

2 MİLYON KİRALAMA, 10 MİLYON TAPU

Galatasaray'ın son olarak sunduğu 2 milyon euro kiralama ve 10 milyon euro satın alma opsiyonu Benfica'yı cezbetse de Jorge Jesus'un Gedson'u takımda tutma düşüncesi, transferi karmaşık hale getiriyor.

Galatasaray'a transfer olmak isteyen Gedson, Benfica'ya rest çekti

TERİM'İN DEĞİŞMEZİ OLDU

Benfica'da Avrupa'nın en heyecan verici genç yetenekleri arasına girdikten sonra gittiği Tottenham'da beklentileri karşılayamayan Gedson, geçen sezonun ortasında geldiği Galatasaray'da da ilk başta zorlandı. Ligin son bölümünde temposunu artıran ve futboluyla Fatih Terim'in değişmezleri arasına giren Gedson, attığı paslarla taraftarı da coşturdu.

Galatasaray'a transfer olmak isteyen Gedson, Benfica'ya rest çekti

18 MAÇTA 1 GOL 3 ASİST

Galatasaray formasıyla geçen sezon 18 maça çıkan Gedson Fernandes, 1 gol atıp 3 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gedson Fernandes Fatih Terim Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (2)

Nazım :

Ne buyuk gslisi adam paraya geliyor. Hemde oynayip kendini gostermeye ve daha cok kazanmaya.. yani fırsat ve para..

22
4
yanıtYanıtla
Ay kural:

Müthiş bir oyuncu. Oynamadıkça körelmek istemiyor. Galatasaray'ı istiyor çünkü hem devamlı oynayacak hem de oynadıkça güçlenecek ve gelişecek. Bayern Münihli Ribery 'de Galatasaray'a geldiğinde aynı durumdaydı. Sonra ne duruma geldi herkes gördü.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title