Haberler

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, yönetimle yaptığı toplantıyı terk etti

Güncelleme:

Galatasaraylı yöneticiler ile teknik direktör Fatih Terim arasında gerçekleştirilen toplantıda gergin anlar yaşandı. Tecrübeli teknik adamın toplantıyı terk ettiği öğrenildi. Sonrasında taraflar arasındaki sorunlar çözüldü ve 3 maddelik anlaşma sağlandı.

Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda BB Erzurumspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray'da gözler Fatih Terim ve yönetim arasındaki krize çevrilmişti. Son dönemde yapılan karşılıklı açıklamalarla tansiyon yükselmişti. Dün Türk Telekom Stadı'nda yönetim ile Terim bir araya geldi. Toplantıdan uzlaşma kararı çıktı ancak görüşmeler esnasında yaşanan gergin anlara ulaşıldı.

Başkan Mustafa Cengiz'in yanı sıra 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ve başkan yardımcıları Yusuf Günay, Kaan Kançal ile diğer yöneticiler toplantıda yer aldı.

"TERİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR"

Kritik zirve sonrasında kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşım, sorun olmadığının da göstergesiydi. Resmi hesaptan "Fatih Terim bizim kırmızı çizgimizdir" ifadeleri kullanıldı.

"HER ŞEY YOLUNDA"

Yapılan görüşme sonrasında gözler de teknik direktör Fatih Terim'e çevrildi. Deneyimli teknik adam, Türk Telekom Stadı'nda yapılan toplantı sonrasında bir açıklama yapmazken sosyal medya hesabından, "Her şey yolunda" ifadeleri ile camianın gönlüne su serpti. Terim'in paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni ve paylaşım aldı.

Fatih Terim ile yönetim arasındaki toplantı sonrasında kulübün internet sitesinden şu açıklama geldi: "Gündemdeki konuların, bazı asılsız iddiaların ve kısa vadeli planların ele alındığı görüşme, kulübümüz menfaatleri çerçevesinde karşılıklı mutabakatla tamamlanmıştır. 23. şampiyonluğumuz için tüm camiamızı birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut halinde hareket etmeye davet ediyoruz. Bu yol ŞAMPİYONLUK yolu!"

TERİM ODAYI TERK ETTİ

Kritik zirvede zaman zaman hararetli tartışmalar da yaşandı. Başta oyuncuların durumu olmak üzere transferler, takımın aldığı sonuçlar gibi detaylar da görüşüldü. Başkan Cengiz ve yönetim kurulu üyelerinin yanında Fatih Terim de isteklerini, planlarını anlatırken ortam da bir ara gerildi. Terim odadan çıktı ve daha sonra Abdurrahim Albayrak ile görüşmeye başladı.

3 MADDELİ ANLAŞMA

Sonrasında taraflar sorunları çözdü ve üç maddelik bir anlaşma sağlandı. Buna göre, Başkan Cengiz ve yöneticiler artık futbolcuları eleştirmeyecek, Fatih Terim, yönetime karşı sözler kullanmayacak ve Abdurrahim Albayrak sadece maç sonlarında açıklama yapacak.

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, yönetimle yaptığı toplantıyı terk etti

KADIKÖYLÜ TERİM PAYLAŞIMI GELDİ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve teknik direktör Fatih Terim arasında dün gerçekleştirilen toplantı sonrası birlik beraberlik vurgusu yapıldı. Sarı kırmızılı kulüp bugün ise "Günaydın Galatasaray Ailesi" paylaşımında Trim'in Kadıköy'deki gol sevincine yer vermesi dikkat çekti.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

Memoli:

İşin gücün artislik yönetim patron sen işçisin işine gelmiyorsa çeker gidersin

16
4
yanıtYanıtla
adem:

sanki bulunmaz hint kumaşı. ülkeye ve gs ye ne faydası olmuş bu mafyanın?sen kimsin toplantıyı terkediyon?şutlayın gitsin

9
5
yanıtYanıtla
imPARAtor:

Geçen sene 3 kulvarda başarısız ol, takımına boş milyonlarca dolarlık başarısız oyuncu aldır, bu sene de avrupadan elen, liderle aranda 7 puan fark olsun. Dünyada hangi hocaya bu kadar kredi verilir?

11
3
yanıtYanıtla
UÇHE:

KAÇACAK HERHALDE, DUR DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ

6
7
yanıtYanıtla
1234:

sizide anlıyoruz ama çakacak galiba yine yeniden

yanıt3
yanıt2
Selim:

Sen insani spordan soğutun

7
4
yanıtYanıtla
ultra fransız:

imparator dağıldı beyler. fransız mallarına boykot.

3
3
yanıtYanıtla
Mehmet:

Kadıköylü

1
1
yanıtYanıtla
Devletlü el bahçe:

30 yasima geldim halen ft var bi degissin artik su futbol dunyasi

0
2
yanıtYanıtla
By bilen:

Doğru söylüyon sizleri hep ezdi ezik kaldınız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title