Haberler

Öztürk'ten Abdullah Avcı açıklaması

Güncelleme:

- Öztürk'ten Abdullah Avcı açıklaması

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk :

"Abdullah Avcı ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Büyük ihtimalle de hocamız bu hafta belli olur"

ANTALYA - FT Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Abdullah Avcı ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Büyük ihtimalle de hocamız bu hafta belli olacak" dedi.

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen, FT Antalyaspor'da Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe karşısında takımının iyi oynadığını dile getiren Öztürk, "Bugün 10 kişi iyi oynadık. Sıkıntı göremedim. Gayet direncimiz vardı. Geriye düştüğümüzde bile tekrar öne geçmeye çalıştık. Beraberliği sağlamaya çalıştık"ifadelerine yer verdi.

"Niyet önemli"

Kırmızı-beyazlı takımın son 3 haftada gördüğü 4 kırmızı kartla ilgili soruya Ali Şafak Öztürk, "Hakemlerin şu anlamda biraz daha bilinçlenmesi lazım. Kırmızı kart demek basma hamlesi olduğunda evet doğru ama burada niyet her şeyden önemli. Şu anda yürürken bile yanlışlıkla başkasının ayağına basabiliyorsunuz. Bizim 2 kırmızı kartımız bu şekilde. Niyeti olmayan, agresif olmayan hamlelerden gelen pozisyonlar. Adam koşu yapıyor. Tabii ki olacak. Ben şunu düşünüyorum bu maçta olan kartta Fenerbahçe aleyhine olsaydı, hakemler kart verebilecek miydi? Sadece aksiyon olarak değerlendirmemeliler, oradaki hikaye önemli, niyet önemli. Bunları sezme de bugünkü hakemin özellikle, Sidney Sam'a kırmızı kart veren hakemin sınıfta kaldığını düşünüyorum" cevabını verdi.

"Avcı ile görüşüyoruz"

Teknik direktör konusuna da değinen Öztürk, deneyimli teknik hoca Abdullah Avcı ile görüştüklerini söyledi.

Gelecek planlaması yaptıklarının altını çizen öztürk, "Bugün de görüldüğü gibi giren genç oyuncuları gördük. Yani oynadığımız genç oyuncuları gördünüz. Antalyaspor'un projesi bu. Gelmek isteyen buna göre gelir. Görev almak isteyen de buna görev alır. Tamer hocayı da çok seviyorduk ama planlama bu. Bizim gelecek planlamamız var, buna uyacak hocalarla gelecek planlaması yapıyoruz. Bu planlama ufak şekilde değişir ama biz genç oyunculara yatırım yapmak istiyoruz. Tecrübeli profesyonellerle bunları güçlendirmek ve örnek olmak istiyoruz" dedi.

"Bu hafta açıklayacağız"

Aykut Kocaman ile bir görüşme yapmadıklarına değinen Ali Şafak Öztürk, "Aykut Kocaman ile hiç görüşmedik. Bizim görüştüğümüz hocalardan bir tanesi Abdullah Avcı. Bir kaç opsiyonumuz daha var ama onları da şimdi söylemek istemiyorum. Abdullah Avcı ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Büyük ihtimalle de hocamız bu hafta belli olur" açıklamasını yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Şafak Öztürk Abdullah Avcı Antalyaspor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title