Haberler

Fransız golcü Loic Remy'nin Türk bayraklı paylaşımı taraftarlarda heyecan yarattı

Güncelleme:

Geçtiğimiz sezon Lille forması giyen ve serbest durumda bulunan Fransız forvet, Süper Lig'e yeşil ışık yaktı. Sivasspor ile büyük oranda anlaşmaya varan Remy'nin, Türk bayraklı paylaşımı taraftarları heyecanlandırdı.

Son olarak Fransız ekibi Lille'de forma giyen ve bonservisi elinde bulunan 33 yaşındaki Fransız golcü Loicy Remy, sosyal medya hesabından Türk bayrağı paylaşarak transfer için yola çıktığını duyurdu.

Remy'nin bu paylaşımı, kendisini takip eden Türk futbolseverleri heyecanlandırdı. Sivassporlu ve Çaykur Rizesporlu taraftarlar, Fransız futbolcunun paylaşımının altına "Come to Sivasspor" ve "Come to Çaykur Rizespor" yazarak transfer çağrısında bulundular.

Fransız golcü Loic Remy'nin Türk bayraklı paylaşımı taraftarlarda heyecan yarattı

BEŞİKTAŞ'IN DA GÜNDEMİNDEYDİ

Sivasspor ile büyük oranda anlaşmaya varan Loicy Remy, Türkiye'ye geldikten sonra sağlık kontrollerinden geçip resmi sözleşmenin altına imza atacak. Remy'nin adı bir dönem Beşiktaş'la da anılıyordu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Sivasspor Haberler

500

Yorumlar (2)

AFYONLU:

ALAN SATAN HAYRINI GÖRSÜN

5
0
yanıtYanıtla
GADDAR:

TAM DA EMEKLİLİK YAŞI GELMİŞ YİĞİDİMİN !!!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title