Haberler

Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps, Türkiye'den Çekiniyor

Güncelleme:

Türkiye ile aynı grupta yer alan Fransa'da Teknik Direktör Didier Deschamps, "Türkiye'de hava da atmosfer de sıcak olacak. Türk taraftarlar stadı kaynayan kazana çeviriyorlar." dedi.

Son şampiyon Fransa, 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu üçüncü maçında, 8 Haziran'da Konya'da A Milli Futbol Takımımızın konuğu olacak. Elemelerdeki ilk iki maçından galibiyetle ayrılan Fransa Milli Takımı'nın teknik direktörü Didier Deschamps, "Turnuvaya 6 puanla başlamak hedeflerimizden biriydi. Mart ayı bizim için olumlu geçti" diye konuştu.

"TÜRKİYE'DE GÜZEL BİR AMBİYANS YAŞAYACAĞIZ"

A Milli Futbol Takımımızla oynayacakları maçla ilgili de konuşan Deschamps, "Haziran ayında ne olacağını bilmiyorum. Şu an 6 puanla liderlik koltuğundayız. Bir sonraki maçımızı deplasmanda Türkiye'ye ile oynayacağız. Maç zamanı Türkiye'de hava da atmosfer de sıcak olacak. Türk taraftarlar stadı kaynayan kazana çeviriyorlar. Takımlarını iyi destekliyorlar. Güzel bir ambiyans yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

(Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Didier Deschamps Türkiye Fransa Haberler

500

Yorumlar (31)

Tekerrür:

Kesin çekiniyodur. hatta batı da bizi kıskanıyordu dimi? :) adamlar geçen sene dünya şampiyonu olmuş ama bizden çekiniyorlar :) gülmek bedava yersen

20
4
yanıtYanıtla
ÖRTIL:

1998 de şampiyon olan aynı fransa takımı 2002 de gol atamadan gruplarda elenmişti , hiçbirşeyin ne olacağı belli olmaz . seninde

yanıt1
yanıt0
Recep:

bizimle dalga geçiyorlar. bunu karşılığında Fransayı yenmemiz gerekir

12
0
yanıtYanıtla
frambuazlı kereviz:

kesin çekiniyordur. oyuncum mbappe nasıl hasan ali kaldırıma üstünlük kuracak kara kara düşünüyordur. griezmann ve pogba nasıl merih li kaan lı savunmayı geçecek düşünüyordur.

12
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

şenol hoca tüm futbolculara iman ve kuran aşısı yaparak performanslarını en üst düzeye çıkarsın.aksitakdirde yine hayalkırıklığına uğrarız.

7
5
yanıtYanıtla
Süslü Selim:

Aynen hocam.

yanıt2
yanıt1
İzmir’li İsmet:

Çok Dogru.

yanıt5
yanıt2
Ümraniyespor 34:

AYNEN KATILIYORUM DÜRBÜNLÜ.

yanıt6
yanıt2
dıyarbakırlı:

bu işer dedıgın gıbı olsaydı arap takımları dunyanın en buyuk takımları olurdular yada dunyanın en ılerı gelen bılımcılerı mucıtlerı teknısyenerı vs vs uzar ıgıder

yanıt2
yanıt0
Tipitip:

geldi yine tipinist. imin

yanıt5
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title