Haberler

Floyd Mayweather, polis şiddeti nedeniyle hayatını kaybeden George Floyd'un cenaze masraflarını üstlendi

Güncelleme:

Amerikalı boksör ve servetiyle dikkat çeken Floyd Mayweather, Amerika Birleşik Devletleri'nde bir polisin müdahalesi sonrasında hayatını kaybeden George Floyd'un cenaze masraflarını üstlenmek istedi. George Floyd'un ailesi, başarılı sporcunun bu talebini kabul etti.

Serveti, maçları ve zenginliğini sosyal medyada açıkça paylaşmasıyla bazı kesimin tepkisini çeken Amerikalı boksör Floyd Mayweather'dan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Minneapolis şehrinde polis Derek Chauvin'in kendisine uyguladığı şiddet sonrasında hastane yolunda hayatını kaybeden ve ülkede büyük bir protestolara neden olduğu George Floyd, 9 Haziran Salı günü defnedilecek.

MAYWEATHER CENAZE MASRAFLARINI KARŞILAMAK İSTEDİ

46 yaşında hayatını kaybeden Floyd için Houston, Minnesota ve Charlotte'ta 3 ayrı cenaze töreni düzenlenecek. Birçok NBA yıldızı George Floyd'un ölümüne tepki göstermek için halkla birlikte sokakta gösterilere katılırken, Floyd Mayweather da George'un ailesine ulaşarak cenaze masraflarını karşılamak ve aileye destek olmak istediğini iletti.

Mayweather'ın bu talebi, George Floyd'un ailesi tarafından kabul edildi.

FLOYD'U ÖLDÜREN POLİS TUTUKLANDI

44 yaşındaki polis Chauvin, üçüncü derece cinayet ve ikinci derecede kasıtsız öldürme suçlarından tutuklandı. Olay yerindeki 3 polis hakkında ise işlem yapılmadı.

NBA efsanesi Michael Jordan, dünyada golfün 1 numarası Tiger Woods olmak üzere dünyada birçok sporcu ve kulüp George Floyd'un ölümüne sessiz kalmayarak açıklamalarda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Floyd Mayweather Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (13)

Politika:

Amerikaya bişey olmaz en az 500 yil daha dünyanın lideri, boşuna umutlanmayin fakirler

13
15
yanıtYanıtla
Haberci:

Yeyin birbirinizi. Döktüğünüz kanların bedeli bu

21
6
yanıtYanıtla
elvan dalton:

insaallah seni de yerler

yanıt2
yanıt21
Gurbetci:

Belliki hayatinda hic Amerikaya gitmemissin. Amerikanin toplumu, hukumeti gibi degil! Hukumeti dunyanin kanini doktu. Toplumun 90% ise cana yakin ve hosgorulu! Her turlu insan yasiyor oralarda!

yanıt0
yanıt2
POLİS:

BİR POLİSİN YAPMIŞ OLDUĞU YANLIŞDAN DOLAYI ABD NİN GELDİĞİ DURUMA BAKIN , ALLAH BELALARINI VERİYOR İNŞALLAH, SEN GİT PKK YA YARDIM ET , ŞU ANDA KENDİ ÜLKENİN GELDİĞİ DURUM İŞTE SENİN YAPMIŞ OLDUĞUN O YARDIMLARIN KARTŞILIĞI SANA PKK YARDIM ETSİN KURTARSIN , BETER OLUN İNŞALLAH

10
1
yanıtYanıtla
Bilgi:

Bunlari orda yapanlar hep göcmenler yani yarin burada bir suriyeli ölse gerisini siz düsünün

6
5
yanıtYanıtla
Gultepeli Bjk:

Keserdöner sapdöner icimizdeki siginmacilara barindirdiklarimiza bikkat dikkat ????????????türkün türktenbaska dostuyoktuurrr

5
5
yanıtYanıtla
misafir:

bu katil polisler amerika temizlemeli ama ülke kendi katil

8
0
yanıtYanıtla
lsparta:

amerika yanıyor. iran lı çin li rus ajanlar cirit atıyor amerikada

4
1
yanıtYanıtla
Anka:

abd falan farketmez işte böyle iç savasa doğru giderler keser döner sap döner gün geldi şimdi hesap zamanı abd için

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title