Haberler

Flash İçerkleri Cepte Tam Ekran Oynatın

Flash İçeriklerin 5. Sürüm Symbianlarda Tam Ekran Oynatılamaması Sorununa Yazımızdaki Uygulama ile Son Veriyoruz.

Symbian'ın en sevilen yeteneklerinden birisi de hiç şüphesiz sorusuz flash desteği sunuyor olması. Özellikle web ortamındaki flash içeriklerin görüntülenmesi konusunda köklü mobil işletim sistemi son derece başarılı. Dokunmatik ekranlı Symbian'lar ile büyüyen ekranlarda tüm çoklu ortam içeriklerinde olduğu gibi, flash dosyalarını da görüntülemek çok daha keyifli.


Ancak 5. Sürüm Symbian'lar ile swf dosyalarını tam ekranda görüntülemek ne yazık ki mümkün değil. Bu da özellikle haricen kullanılan dosyalarda, kullanım esnasında ciddi sorunlar yaratabiliyor. işte bu problemden doğan bir yazılım olan SajiFS Launcher, bu konudaki tüm şikayetlere çare olacak gibi görünüyor.





Yazılımı kullanmak da son derece kolay. Yükleme işlemini gerçekleştirdikten sonra kullanmak istediğiniz swf dosyalarını, C:\data\others veya E:\others klasörlerinden birine atarak, uygulama arayüzünden seçip çalıştırabiliyorsunuz. istediğiniz dosyaları yatay ya da dik ekranda çalıştırabiliyorsunuz. Ancak yazılım ivmeölçer desteğinin bulunmadığını da belirtelim.


Burada yer alan SDN Download sayfalarından indirebileceğiniz mobil yazılım ücretsiz olarak sunuluyor.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title