Haberler

Fevzi Tuncay, Muğlaspor'da Kaleci Antrenörlüğü Görevine Getirildi

Güncelleme:

Muğlaspor altyasından yetişerek uzun yıllar Beşiktaş'ın kalesini koruyan Fevzi Tuncay, Muğlaspor'da kaleci antrenörlüğü görevine getirildi.

Beşiktaş'ın eski kalecisi Fevzi Tuncay, Muğlaspor'da kaleci antrenörlüğü görevine getirildi. Uzun yıllar sonra doğduğu şehre hizmet etmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Tuncay, Muğlaspor camiasının çok büyük bir camia olduğunu söyledi.

MİLLİ TAKIMDA DA FORMA GİYDİ

Bir dönem milli takım kalesini de başarıyla koruyan başarılı eldiven Süper Lig de Beşktaş'ın ardından Gaziantepspor, Samsunspor, Malatyaspor, Diyarbakırspor, Kocaelispor, Giresunspor ve Tavşanlı Linyitspor takımlarının formalarını giydi. Futbolu bıraktıktan sonra Altınordu Kulübünde Gençlik Gelişim Kaleci Antrenörlüğü, Uşakspor, Tarsus İdmanyurdu ve Diyarbekirspor'da da kaleci antrenörlüğü yapan Fevzi Tuncay bundan sonra yeşil beyazlı kulüp için görev yapacak.

Fevzi Tuncay, Muğlaspor'da Kaleci Antrenörlüğü Görevine Getirildi

"MUĞLASPOR ÇOK BÜYÜK BİR CAMİA"

Muğlaspor'un çok büyük bir camia olduğunu ve kendisinin bu kulüpte yetişmesi ile her zaman gurur duyduğunu ifade eden Muğlaspor kaleci antrenörü Tuncay, ligin ikinci devresinde takım olarak çok başarılı olacaklarını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fevzi Tuncay Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

Kartal1903:

Hiç unutmam şampiyonluğumuz bu Fevzi yüzüne gitmişti. Kafasını direklere vura vura kariyerini bitirdi. Özünde çok iyi bir insandı ama iyi bir kaleci değildi. Yolu açık olsun. . .

5
4
yanıtYanıtla
KÖYLÜ MURTAZA:

Allah bu adamı sömüren eşini düşman başına vermesin. kadın adamı yedi bitirdi.

4
1
yanıtYanıtla
ali er:

Kocaeli sporda forma bile giymeden gitti.

2
1
yanıtYanıtla
şehirli çoban:

diyarbakırspor zamanında onu çok severdim iyi kaleciydi

1
2
yanıtYanıtla
Abuş:

Türkiye''nin en iyi 5 kalecisinden biri bence. Çocukluğumda kaleye geçer Fevzi''ye özenirdim. Özellikle penaltı vuruşundan önce kollarını açıp kartal gibi bakışı harikaydı. Refleksleri de çok iyidi. Başarı ve yeteneğin yanında şans ta gerekiyor , Fevzi''de şans yoktu. Onu yeniden görmek güzel. Başarılarının devamını dilerim.

2
1
yanıtYanıtla
Abuş:

Bazen ;)

yanıt0
yanıt0
BABA ÖYLE DİYO:

KUM ELEĞİ GİBİ BİR KALECİYİ YERE GÖĞE SIĞDIRAMIYORLAR:) ALLAHTAN BEŞİKTAŞIN DEFANSI SAĞLAMDI

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

başkan genç nesile direğe kafa atmayı öğretiyor.

0
1
yanıtYanıtla
HIRBO:

VAYBE YILLAR FEVZİYE DE ACIMAMIŞ

0
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

kendi adıma SEVİN DİM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title