Haberler

Fenerbahçeli Volkan, Yönetici Önder Fırat'la Kapıştı

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in, Teleset Mobilya Akhisarspor maçı sonrası Yönetici Önder Fırat ile kapıştığı ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta itibariyle 4. sırada kalan ve zirvenin 6 puan gerisinden gelen Fenerbahçe'de Akhisarspor maçı sonrası ciddi bir gerilimin yaşandığı oraya çıktı. 24. haftada Kadıköy'de 3-2 kaybedilen karşılaşmanın sonrasında yönetici Önder Fırat ile takım kaptanı Volkan Demirel'in sert bir biçimde tartıştığı öğrenildi.

"BU TAKIM BU SÖZLERİ HAK ETMİYOR"

Milliyet'in haberine göre; Kupadaki Beşiktaş derbisinde kırmızı kart gördüğü için o hafta cezalı olan ve maçı protokol tribününden takip eden tecrübeli file bekçisi, bitiş düdüğüyle beraber sahadaki takım arkadaşlarına ağır ifadeler kullanan Önder Fırat'a itirazlarda bulundu. Arkadaşlarına edilen ağır sözlere kayıtsız kalamadığı belirtilen Volkan'ın sert bir şekilde tepki verdiği kaydedildi. "Bu takım bu sözleri hak etmiyor" diyen sarı-lacivertlilerin kaptanının, Önder Fırat ile herkesin önünde tartıştığı aktarıldı.

AZİZ YILDIRIM ARADI

Yaşanan bu tartışma daha sonra Başkan Aziz Yıldırım tarafından da duyuldu. Volkan Demirel'i telefonla aradığı öğrenilen Başkan Yıldırım'ın oyuncusuna sert bir ikazda bulunduğu dile getirildi. Ancak kaptan Volkan'ın da takım arkadaşlarına yönelik çok sert ve haksız ifadelerden dolayı rahatsızlığını anlattığı, yaptıklarının arkasında olduğunu vurguladığı kaydedildi. Yaşanan bu gergin sürecin ardından devreye futbol şubesiyle yakından ilgilenen yönetici Ali Yıldırım girdi. Yıldırım, sarı-lacivertli takım ligde kritik bir süreçte ilerlerken bu durumun büyümesini engellemek için çabaladı ve her iki tarafın da sakinleşmesini, olayın kapanmasını sağladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

FENERLI-1:

VOLKAN HAKLI BUNLAR HEPSI FENERI CEKEMIYENLERIN KOR OLUB OYNANAN OYUNLARI GORMIYENLERIN AZIZ BASKANI VE FB-YI GOZDEN SALIB KARISDIRMAK ISTEYENLERIN OYUNLARI . HER KES ANLAMIS AKLLARI YERINE GELINCE BAZILERIDE ANLIYACAK FENERBAHCE ALINMAZ KALE

6
14
yanıtYanıtla
MERİTHAN:

FB HERKES KULHAN BEYİ OLMUS FUTBOL TAKIMIMI AGALARIN ÇÜFTLİGİMİ BELLİ DEGİL YAZIKKKKKKKKKKKKK

4
1
yanıtYanıtla
emre:

fener karışmış aziz gidene kadar toparşamaz daha

1
1
yanıtYanıtla
:

BU FENER TARAFTARI TAM SAF

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title