Haberler

Fenerbahçeli Valbuena Transfer İçin Menajerine Talimat Verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin sezon başında Lyon'dan 2 yıllığına transfer ettiği sol kanat oyuncusu, ülkesinin basınına verdiği demeçte "Türkiye'ye yedek kalmak için gelmedim." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin sezon başında teknik direktör Aykut Kocaman'ın isteğiyle O. Lyon takımından 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği sol kanat oyuncusu Valbuena yedeklikten bıktı. Sarı Lacivertli takıma geldiğinde 11'in direk oyuncusu olan Fransız, ligde ilk yarının sonlarına doğru gözden düşmüştü.

"NE YAPSAM YARANAMIYORUM"

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın defansa yardım etmediği çok top kaptırdığı, takım oyununa uymadığı için yedek bıraktığını söylediği Valbuena ülke basınına yaptığı açıklamada ağız değiştirdi. Daha önce Kocaman ile sorunu olmadığını belirten Valbuena " Ne yapsam olmuyor. İkinci yarıda kulübe mahkumu oldum. Ben Fenerbahçe'de yedek kalmak için gelmedim." dedi ve şöyle devam etti:

"EN ÇOK KATKI VERENLERDENİM"

İstatistiklerim ortada. Fenerbahçe'ye en çok katkı veren oyunculardan biriyim. Türkiye'ye geldiğimde başta her şey çok iyiydi, sonra işler bozuldu. Artık burada işim bitti. Menajerime yapılacak teklifleri değerlendireceğim.

Valbuena'nın menajeriyle bir görüşme yaptığı ve ona "Bana sürekli forma giyebileceğim bir takım bul" diye talimat verdiği Fransız basınına yansıdı. (Star)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aykut Kocaman Fenerbahçe Türkiye Lyon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

YARGIÇ:

BU ADAM GİDERSE SEBEBİ AYKUTDUR BENCE BÖYLE KALİTELİ BİR FUTBOLCUYU KAÇIRACAKSA AYKUT HEMEN KOVULMALI...

19
3
yanıtYanıtla
FB1907:

Tribünlere oynayan kibirli bir futbolcu. Takım oyuncusu değil. Topun sürekli kendisinde olmasını istiyor. Gereksiz çalımları sonucu yap top kaybediyor yada pozisyonları başlamadan bitiriyor. Ayrıca oynayıp da puan kaybedilen maçlardaki istatistiklerine de bakmalı

4
12
yanıtYanıtla
servet:

sende aykut''un yaverimisin futboldan anlamadığın ne kadar belli oluyor.

yanıt1
yanıt0
A:

Ulan aykut senin is yapan oyuncularla ne alip veremedigin var once alex i yedin simdi takima katkisi tartisilmaz olan valbuena

8
2
yanıtYanıtla
kerim kan:

ah sen fatih hocanın elinde olacaktın

5
1
yanıtYanıtla
ali veli 49-50:

oyuncuyu aldırt sonra takıma zarar veriyor.koşmuyor defansa yardım etmiyor.mücadele etmiyorde.yemin olsun aykut büyük hoca başkanda dahi takımı öyle bir hale getirdilerki alt liglerde bile oynayamazlar.ahada boluspor maçı yalansa yalan deyin.......

4
0
yanıtYanıtla
seisaykut:

aykut mutlumusun kina yak belki rahatlarsin

2
0
yanıtYanıtla
rezilbahçee:

kaç kurtar kendini :D

1
0
yanıtYanıtla
Egzozcu:

La gitme boşuna yakında ayıyı gönderilerse az yersiniz bakmışsın kadroya girersin..

1
0
yanıtYanıtla
GS:

::::)))))))))

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title