Haberler

"Fenerbahçe'ye Gol Atmak İstiyorum" Diyen Özgür Çek, Kendi Kalesine Gol Attı

Güncelleme:

Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde sarı-lacivertlilere gol atmak istediğini söyleyen Özgür Çek'in kendi kalesine attığı gol, sosyal medyada gündem oldu.

Spor Toto Süper Ligin 14. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadında Kasımpaşa'yı konuk etti. Mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Maçta Kasımpaşalı Özgür Çek, kendi kalesine gol attı. Bu gol sonrası Özgür Çek, sosyal medyada gündem oldu. Bunun sebebi ise Kasımpaşalı futbolcunun kendi kalesine attığı gol. Mücadele öncesinde sarı lacivertlilere gol atmak istediğini söyleyen eski Fenerbahçeli oyuncu, ilk yarının son dakikasında içeriye gelen pasta kendi kalesine yaptığı vuruşla takımının geriye düşmesine neden oldu.

"AYAĞI TAKILDI HERHALDE"

Bu gol sonrasında sosyal medyada Özgür Çek ile ilgili bir çok olumsuz yorum yapıldı. Spor yazarı Mehmet Demirkol da konuyla ilgili, "Özgür Çek Beşiktaş ve Galatasaray'a gol atmış, Fenerbahçe'ye de atacağım diyordu. Şanssızlık. Ayağı takıldı herhalde" ifadesini kullandı.

(Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Fenerbahçe Özgür Çek Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

Fenerin 1.ve 2. golü:

Fenerin birinci golünde dikkat edin yine kafasını eğdi kendi kalesine atacaktı. Ondan önce fenerli oyuncu davrandı. 2. gole gelirsek Kendi kalesine kesinlikle bilerek attı böyle bir olay yok etrafında hiçbir futbolcu yok bıraksa top taça gidecek. Özgür slimaniden daha iyi forvet bence fener hemen alsın. . .

13
1
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

FEBERİN NE BÜYÜK BİR ŞİKECİ TAKIM OLDUĞUNU YETİŞTİRDİĞİ ADAMLARIN AHDE VEFASINDANDA ANLAMAK MÜMKÜN. İDDİA EDİYOR VE BİLİYORUM Kİ BU ADAM O GOLÜ BİLEREK ATTI. BİR SANTFOR BİLE O YUMŞAKLIKLA O PLASEYİ YAPIP GOL ATAMAZ.

10
2
yanıtYanıtla
KÖFTECİ SELAHATTİN:

NEDE OLSA FENERİN ALT YAPISINDA YETİŞTİ. BORCU KALMADI ARTIK

11
1
yanıtYanıtla
TANER:

FENEV ESKİDEN TARLALARI SÜRERDİ ŞİMDİ ALENİ SAHA İÇİNE TAŞIDI GEÇEN SENE SOW SHOW YAPTI BU SENE ÖZGÜR ÇEK 3LÜ ÇEKTİ TÜPÇÜ FEDERASYONDA BU KOMEDİYİ İZLİYO İNSANI FUTBOLDAN SOĞUTTUNUZ BE

9
0
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

fenerin alt yapısından yetişen adam dün akşam takımına jest yaptı. çakal!

8
1
yanıtYanıtla
KENAN:

İÇERDEMİSİN EVLAT :)

8
0
yanıtYanıtla
HIRBO:

GENÇLERBİRLİĞİ KALECİSİ FERHAT ELİNİ ÇEKTİ Mİ ÇEKMEDİ Mİ GÜNLERCE TARTIŞILMIŞTI ÖZGÜR ÇEK NÖLCEK PEKİİİİİİİİ ÇEK Bİ GURUUUUUUUUUUU

7
0
yanıtYanıtla
TARLA SÜRÜCÜ FENEV:

YA ÖZGÜR KARDES BU KADARDA BARIZ TARLA SÜRÜLMEZKI . NE YAPTIN SEN SAGINDA SOLUNDA RAKIP YOK BIRAKSAN AUTA GIDECEK TOP HADI ZIYAN OLMASIN BU POZISYON DIYEREK TAM FIRSAT TARLA SÜRMENINMI DEDIN ACABA.

4
1
yanıtYanıtla
Ken:

Eski fenerliler işte

5
0
yanıtYanıtla
Abuş:

Mal hahahaa :)))

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title