Haberler

Fenerbahçe tutkunu aile, sarı lacivert sevdasını apartmanın duvarlarına işledi

Güncelleme:

Kütahya'da yaşayan ve tüm fertleri Fenerbahçe taraftarı olan Uslu ailesi, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.

Kütahya'da yaşayan ve tüm fertleri Fenerbahçe taraftarı olan Uslu ailesi, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.

Tavşanlı ilçesinin Ayvalı köyünde yaşayan inşaat ustası Ali Uslu ve eşi Cemile ile oğulları Kudret ve Burak Uslu, Fenerbahçe'ye olan sevdalarını yaptıkları yeni evlerinin dış cephesine taşıdı.

Köyün her yerinden görünen sarı lacivert boyalı ev, futbolseverlerin ilgisini çekiyor. Fenerbahçe sevdasını evlerine yansıtan aile, takımlarını sahasında izlemeyi istiyor.

"Yensek de yenilsek de arkasındayız"

İnşaat ustası baba Ali Uslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin ailesi için adeta aşka dönüştüğünü, Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Aykut Kocaman'lı Fenerbahçe kadrosundan beri sarı lacivertli renklere gönül verdiğini anlattı.

Ailedeki tüm fertlerin Fenerbahçe taraftarı olduğunu kaydeden eden Uslu, şöyle konuştu:

"Bu apartmanı yaptırınca, ailece 'İstanbul'da takımımızın yanına ulaşamıyorsak, takım bizim köye gelsin' dedik. Binamızı sarı laciverte boyayıp, takım armasını da işleterek, sevdamızı dile getirdik. Ailemizde başka takım tutan yok. Bu yüzden bütün maçlar bizim için ailece yaşanan bir coşku oluyor. Doğuştan Fenerbahçeliyiz ama Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda hiç maç izleme imkanımız olmadı. Yöneticilerimizden bir sefere mahsus bize bu imkanı sağlamalarını istiyoruz. O heyecanı yaşamak istiyorum. Omuz omuza çıktığımız bu yolda Fenerbahçemizin yensek de yenilsek de arkasındayız."

Uslu, evin çatısını da sarı lacivert kiremitlerle kaplamayı düşündüklerini sözlerine ekledi.

Oğul Kudret Uslu da Fenerbahçe'nin tutkulu bir taraftarı olduğunu dile getirerek, takımın maçlarını sürekli televizyondan ya da radyodan takip ettiğini söyledi.

İnternetten Fenerbahçe'nin videolarını izlerken bile tüylerinin diken diken olduğunu belirten Uslu, "Tek isteğim Kadıköy'de maç izlemek. Efsane takım kaptanımız Alex'in gölgeli resmini odama yaptıracağım. Her zaman Fenerbahçe'nin yanındayız. Yensek de yenilsek de Fenerbahçe bizim için her zaman en ön sırada." diye konuştu.

Kardeşi Burak Uslu da evlerinin sarı lacivert boyanmasından duyduğu mutluluğu ifade etti.

Kaynak: AA / Spor

Aykut Kocaman Fenerbahçe Kütahya Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title