Haberler

Fenerbahçe'nin yeni transferi Enner Valencia İstanbul'a geldi

Güncelleme:

Fenerbahçe, Meksika ekibi Tigres'ten transfer ettiği Enner Valencia'yı İstanbul'a getirdi. Ekvadorlu golcü oyuncu TSİ 22.45 sularında İstanbul Havalimanı'na indi. 30 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki günlerde resmi imzayı atması bekleniyor.

Transfer bombalarını patlatan Fenerbahçe, bir transferini daha İstanbul'a getirdi. Forvet bölgesine takviye yapan sarı lacivertliler, Tigres forması giyen Enner Valencia ile anlaşma sağladı.

Resmi imzayı atması beklenen Ekvadorlu oyuncunun uçağı TSİ 22.45 sularında İstanbul Havalimanı'na indi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Enner Valencia İstanbul'a geldi

EROL BULUT İSTİYORDU

Haftalardır Fenerbahçe'nin gündeminde olan ve transfer görüşmelerinin son günlerde hızlandığı Enner Valencia'yı Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Erol Bulut'un istediği biliniyordu.

350 MAÇTA 89 GOL ATTI

Kariyerinde Premier Ligi ekiplerinden West Ham United ve Everton formaları giyen 30 yaşındaki Ekvadorlu forvetin bir kaç gün içinde İstanbul'a geleceği bildirildi.

Ekvador takımlarından Caribe Junior'un altyapısında futbola başlayan golcü, uzun yıllar Ekvador liginde oynadıktan sonra 2014 yılında West Ham'a transfer oldu. Kariyerinde en çok maça Premier Lig'de çıktı, bir sezonda Everton'da kiralık oynadı.

2017 yılında Tigres'e transfer olan Valencia, futbol kariyerinde 350 maçta görev yaparken, toplamda 89 gol kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Enner Valencia Fenerbahçe İstanbul Valencia Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (6)

buruş:

çok iyi bir forvet. tek eksisi gol atamıyor

7
2
yanıtYanıtla
FB34:

3. Hafta belli olur

yanıt0
yanıt0
Erhan:

Tam forvet değil ama Vedat kalırsa süper olurlar

7
0
yanıtYanıtla
BUNAK:

Akıldan yoksun musun. Vedooo gidiyi loo

yanıt1
yanıt0
Tc:

Buna pas atacak oyunca gerek yoksa boş transfer

1
2
yanıtYanıtla
MUSTAFA ERDOĞAN:

350 MAÇTA 89 GOL NE ORAN AMA VAZ GEÇİN BÖYLE TRANSFERLERDEN PARALARIMIZ ÇÖPE ATMAYIN. BU ORANI 350 MAÇTA BENİM OĞLUM BİLE ÇIKARIR.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title