Haberler

Fenerbahçe'nin Yeni 10 Numarası Yassine Benzia Kimdir?

Güncelleme:

Fenerbahçe, Lille'in 23 yaşındaki Cezayirli yıldızı Yassine Benzia'yı kadrosuna katacağı iddia edildi. Fenerbahçel'nin eski futbolcusu Moussa Sow da bu iddiayı doğruladı. Peki, Yassine Benzia kimdir?

'nin eski futbolcusu , Fransa'nın Lille takımında forma giyen Cezayirli orta saha oyuncusu Yassine Benzia'nın Sarı-lacivertli takım için İstanbul'a geleceğini duyurdu. Bunun üzerine Yassine Benzia merak konusu oldu. Peki, Yassina Benzia kimdir, kaç yaşındadır? İşte, ayrıntılar..

YASSINE BENZIA KİMDİR?

8 Eylül 1994'te Fransa'nın Saint-Aubin-les-Elbeuf kentinde doğan Cezayir asıllı Yassine Benzia'nın asıl mevkisi forvet arkkası olan Benzia, sağ kanat veya santrfor pozisyonlarında da oynayabiliyor.Savunmaya katkısı yüksek olan başarılı futbolcu duran toplarda da odlukça başarılı. Benzia'nın hava topu mücadelelerinde zayıf kalıyor.

Fenerbahçe'nin Yeni 10 Numarası Yassine Benzia Kimdir?

LYON ALTYAPISINDA FUTBOLA BAŞLADI

Yassine Benzia, Lyon altyapısında futbola başladı. 2012 yılında yine Lyon'da profesyonel olan Benzia, 3 sezon kulübünün formasını giydi. Lyon döneminde 54 maçta görev alan Yassine Benzia, 17 kez ilk 11'de sahaya çıktı ve 6 gol kaydetti.

Fenerbahçe'nin Yeni 10 Numarası Yassine Benzia Kimdir?

Ağustos 2015'te 1 milyon euro bonservis bedeliyle Lille'e transfer olan Benzia, ikisi bu sezon olmak üzere Ligue 1 ekibinin formasını 93 kez giydi. 77 maça ilk 11'de başlayan Benzia, 11 kez rakip fileleri havalandırdı. Benzia bu sezon çıktığı 2 karşılaşmada 1 asist yapmayı başardı.

Fenerbahçe'nin Yeni 10 Numarası Yassine Benzia Kimdir?

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Fransa U16, U17, U18, U19 ve U21 Milli Takım formalarını toplam 43 kez giyen genç yıldız, 25 Mart 2016'da Cezayir Milli Takımı'nın formasını giydi. 2 kez milli olan Benzia, 1 de gol kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Moussa Sow Fenerbahçe Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Fb:

Kötü cocu lar geliyor... Fenerbahce sıvamaya başladı

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title