Haberler

    Fenerbahçe'nin Son Kupası İsmail Kartal ile Geldi

    Fenerbahçe, Türkiye Kupası finalinde Akhisarspor'u yenmesi durumunda, yaklaşık 4 yıllık kupa hasretini bitirecek.

    En son 2013-14 sezonundan Ersun Yanal yönetiminde şampiyon tamamlayan Sarı-Lacivertliler, Yanal'ın ayrılmasından sonra takımın başına geçen İsmail Kartal yönetiminde TFF Süper Kupa sevinci yaşadı. Daha sonra 2014-15,2015-16 ve 2016-17 sezonlarında mücadele ettiği hiçbir kulvarda kupa kazanma başarısı gösteremedi.
    KOCAMAN IN KUPASIZ SEZONU YOK
    F.Bahçe, İsmail Kartal'dan sonra göreve gelen Vitor Pereira ve Dick Advocaatile kupa yüzü göremedi. Dört yıl sonra dönen Aykut Kocaman, San-Lacivertli takımın başında geçirdiği her sezonda en az bir kupa kaldırmasıyla dikkat çekti.
    20102013 arasında 3 sezon F.Bahçe'yi çalıştıran Kocaman, 20102011 sezonunda Süper Lig'i, 2011-12'de Türkiye Kupası'm alarak, bu organizasyondaki 29 yıllık hasretini dindirmişti. Ko caman 2012-13 sezonunda da Türkiye Kupası sevinci yaşadı. (Güneş)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Türkiye Kupası İsmail Kartal Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title