Haberler

    Sezon sonunda futbolu bırakacak Emre Belözoğlu için duayen isimlerden sürpriz iddia: 1 yıl daha oynayabilir

    Güncelleme:

    Sezon sona erince aktif futbol yaşantısını noktalayacak olan Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu'na, Türk futbolunun önemli isimleri dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Mustafa Denizli, Samet Aybaba, Semih Şentürk gibi isimler, 40 yaşına merdiven dayayan tecrübeli futbolcunun bir yıl daha oynayabileceğini iddia ettiler.

    Pandemi sürecinin ardından oynanan Kayserispor maçının son 10 dakikasında oyuna giren ve maçın kaderini değiştiren, önceki günkü Malatyaspor maçının son 28 dakikasında girerek yine maçın dönmesinde etkin rol oynayan Emre Belözoğlu emekliliğini erteler mi?

    Sarı-lacivertlilerin teknik sorumlusu Tahir Karapınar'ın "Emre 1 yıl daha oynamalı" sözü en çok konuşulan konulardan biri olunca Hürriyet Gazetesi'nden Süleyman Arat, futbolun duayen isimlerine bu konuyu sordu.

    İşte verilen yanıtlar;

    MUSTAFA DENİZLİ

    Ben de futbolu 34 yaşında bırakmıştım. Bu Emre Belözoğlu'nun kendi kararıyla belirlenir. Kendisi ne hissederse onu uygulayacaktır. Dünyada bu tür örnekler epeyce var. Bu nedenle 'Devam' veya 'Noktalama' kararı sadece Emre'nin kendisine aittir.

    SEMİH ŞENTÜRK

    Emre Belözoğlu'nu hayranlıkla ve büyük bir takdirle izliyorum. Fiziksel ve psikolojik olarak kendisini iyi hissettiği sürece elbette oynar. Buna elbette ki kendisi karar verecektir.

    "HEM FUTBOLCU HEM SPORTİF DİREKTÖR OLMAMALI"

    SAMET AYBABA

    Sanıyorum Emre başka bir görev de üstleniyor. Eğer o görevi yüklenecekse oyunculuk yapması doğru değil. Sadece bir iş yapmalı. Takıma katkısı olacağına inanıyorsa elbette devam edebilir. Ancak hem takım kaptanı hem futbolcu hem sportif direktör olursa o işten mutlu son çıkmaz. Emre şu an ki performansıyla önümüzdeki yıl Milli Takım'da oynayamaz. Ancak Fenerbahçe'de ve EURO 2020'de oynamayı kafasına koyar ve çok çalışırsa herkesi yanıltabilir. Ama bu çok kolay değil bana göre.

    "O BIRAKMADAN BEN BIRAKMAM"

    SELÇUK ŞAHİN

    40 yıl oynamış niye 1 yıl daha oynamasın ki? Kendisine de söyledim o bırakmadan ben bırakmam. Elbette şaka bir yana ama Emre'nin gösterdiği performans ortada. 1 yıl daha oynarsa ondan elbette 34 maçta görev beklenmemeli ama kritik maçlarda önemli katkılar verebilir elbette. Şayet bir yıl daha devam derse Milli Takım'da da bulunması çok yararlı olur. Yine de sportif direktörlük ve oyunculuğu bir arada sürdürebilir mi bilemem ama bunu yaparsa bir konuda daha rol model olmuş olacaktır.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Emre Belözoğlu Kayserispor Fenerbahçe Haberler

    500

    Yorumlar (7)

    haylass:

    Karakter olarak hiç beğenmediğim bir oyuncu ama bence antrenmanlarını aksatmazsa 2-3 sene daha oynar. 20-25 yaş aralığındaki süper lig futbolcularının çoğundan daha hırslı ve daha faydalı.

    6
    3
    yanıtYanıtla
    Kardeşş:

    Karakteri hoşuna gitmediyse arkadaşlık yapmazsın kardeşş

    yanıt2
    yanıt2
    tosunpaşa:

    Takımına kaptan olan türk futbolunun en cirkef futbolcusu yeni malatya spor macında ne aciz hallere düşüp bir takımın hakkını nasıl yerim diyen hakemle birlikte yapacagını yaptı

    5
    2
    yanıtYanıtla
    tam bir profesyonel:

    bence 45 yaşına kadar 5 yıl daha oynar. adam hem iyi oynuyo hemde kendine iyi bakıyo formu falan iyi. bırakmasın futbolu. emre gibiler çok az. başkaları 32 olunca en fazla 34 yaşında pili bitiyor başka oyuncuların ama emre çok özel kendine formuna iyi bakıyor tam bir profesyonel

    0
    2
    yanıtYanıtla
    NASIL OYNUYCAK:

    65 YAŞ ÜSTÜ TEKRAR SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VERİLİNCE NASIL OYNUYCAK .

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Fb transfer dehası:

    Kendine de 20 Trilyon verip fazladan oynar::)

    1
    0
    yanıtYanıtla
    ALİ AGA:

    41 nedirki 51 - 55 devam

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title