Haberler

Fenerbahçe'nin borcu 4 Milyar 719 Milyon lira

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin aylık Divan Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Mali konuların konuşulduğu bölümde Fenerbahçe Kulübü'nün borcu 4 Milyar 719 Milyon TL olarak açıklandı.

Fenerbahçe Kulübünün yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle çevrim içi olarak gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı. Toplantıda Fenerbahçe Kulübü'nün borcu 4 Milyar 719 Milyon TL olarak açıklandı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe'nin, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olduğunu belirtti.

KÜÇÜK: F.BAHÇE TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜDÜR

Salgın nedeniyle kulübün işleyişinin derinden sarsıldığını vurgulayan Küçük, "Başkanımız ve yönetimimiz bu dönemde ellerinden gelen en üstün gayreti sarf ederek kulübümüzü yönetmeye devam ettiler. Kulüp başkanımız ve yöneticilerimiz tüm imkanlarıyla faaliyetlerini sürdürmüşlerdir. Kulübümüz büyümeye devam ediyor. Üye sayımızda artış var. Fenerbahçe Kulübü, Türkiye'de en büyük sivil toplum örgütüdür. Böyle bir kulübü yönetmek kolay değildir. 2018 yılında görevine başlayan Ali Koç ve onun yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Geçen yaklaşık 2,5 senelik mesailerinde kulübümüzü başarıya götürdüklerini, mali yönden kulübü rahatlatmak için ciddi mesai sarf ettiklerini görüyorum ve tebrik ediyorum"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Türkiye Haberler

500

Yorumlar (15)

fenerli:

aslında o kadar büyük borcu yok 600 milyon dolar bir borç bu da fenerbahçe çapındaki büyük klüp için normal sayılabilinir ama tL tuvalet kağıdı olduğu için ( ARTIK) çok büyük bir para gibi geliyor şuan dolar 7, 41 saygılar Türkiyem. . .

5
13
yanıtYanıtla
TS:

600 milyon dolar büyük para değil mi ?!!!! Feneri kantara koysak kaç para eder acaba !!!

yanıt5
yanıt3
1907:

Siz Rumlardan sizden ağır çekeçeği kesin

yanıt2
yanıt1
Aliye:

Kayyum atanmalı borcu olan takımlara.

11
4
yanıtYanıtla
..:

aynen öyle kardeşim benim en süper sizsiniz mükemmelsiniz gezegenin en iyi toplumusunuz

10
2
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Bu yil fitreler zekatlar feneve...

5
4
yanıtYanıtla
İstanbul:

Başarı demişte hangi başarı acaba

6
3
yanıtYanıtla
SEDAN:

Ali koc sirketi satsa kapatamaz bu borcu.

3
2
yanıtYanıtla
Cem:

Fenev cumhuriyeti gerçek oluyor, en azından borcundan belli,ülke borcu gibi 5 milyar olmuş neredeyse.

3
1
yanıtYanıtla
Seyirci:

ZUHAHAHAAHAH fener 4 Milyar 719 Milyon lira eder mi onu sormak lazım :D

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title