Haberler

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel: Kale Berke'nin Olacak

Güncelleme:

Sezona yine kötü giren ve yediği hatalı gollerle hedef tahtasına oturan Volkan Demirel, Altınordu'dan transfer edilen Berke için, "Zamanı geldiğinde kale zaten Berke'nin olacak." dedi.

Fenerbahçe'de Benfica maçları ve Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası kaleci konusunda ortaya atılan polemikler giderek artarken, genç kaleci Berke Özer'in adı daha fazla gündeme gelmeye başladı.

Volkan Demirel'in geçen sezonun başında olduğu gibi bu sezon da hatalı goller yiyerek sezona girmesi eleştiri alırken, sezonun ilerleyen bölümü için de bazı alternatif adayları doğurdu. Camia ve taraftarlar arasında Altınordu'dan transfer edilen 18 yaşındaki Berke'nin adının öne çıkması dikkatlerden kaçmadı.

Son günlerde eleştirilerin odağında olan kaptan Volkan Demirel de ilk geldiği andan itibaren çok destek verdiği genç meslektaşını yine korumaya aldı.

Berke'nin Fenerbahçe'nin geleceği olduğunu her fırsatta yakın çevresine anlatan tecrübeli file bekçisi, çok yetenekli bir kaleciyle çalıştıklarını ve bir numaranın kimseye ait olmadığını söylediği öğrenildi.

EN BÜYÜK DESTEK

Berke'yi sarı-lacivertli kalede bir numara olarak görmekten rahatsız olmayacağını aksine mutluluk duyacağını da dile getiren Volkan'ın, zamanla daha çok tecrübe kazanıp, yeteneğiyle bu noktaya zaten ulaşacağını belirttiği ifade edildi. 37 yaşındaki yıldızın, "Gün geldiğinde bu kale zaten Berke'nin, benim desteğim hep kendisiyle olacak. Fenerbahçe'de başarılı olabilecek yetenekte, karakterde" dediği öğrenildi.

Öte yandan, Volkan Demirel ile Berke Özer arasında da adeta ağabey-kardeş ilişkisi olduğu dile getirildi. Volkan'ın antrenmanlarda, saha dışı sohbetlerde ve tesislerde genç takım arkadaşıyla hep ilgilendiği, kaleye geçecek cesareti verdiği ve sürekli telkinlerde bulunduğu kaydedildi.

HER ZAMAN DESTEKTE

Kaleci Volkan Demirel, 16 yıldır yer aldığı Fenerbahçe'de birçok yerli genç kaleciyle çalıştı. Her zaman arkadaşlarına destek olan Volkan, tüm mevkidaşlarıyla iyi dostluklar kurdu. Rüştü Reçber ile ağabey-kardeş gibi olan deneyimli eldiven, daha sonra Recep Biler, Volkan Babacan ve Mert Günok'la çok iyi dostluklar kurdu.

Son 2 yıldır Fabiano ve Kameni gibi yabancı kalecilerle de hep iyi iletişim sağlayan Volkan'ın, Fabiano ile halen arkadaşlığı bulunuyor. Şimdi Berke Özer'e de yakın davranan Volkan, kale konusunda fedak,rlıktan çekinmiyor.

BİR FENERBAHÇE GELENEĞİ

Sarı-lacivertlilerde kaleci konusunda yaklaşık 30 yıldır süren bir gelenek bulunuyor. 90'lı yılların başından itibaren Engin İpekoğlu ile başlayan yerli kaleci süreci, Rüştü Reçber'in 1994'te eldivenleri takmasıyla başladı. Ardından 2002'de takıma katılan Volkan Demirel de 16 yıldır Fenerbahçe'de forma giyiyor. Son olarak bu sezon başında Berke Özer de takıma katıldı.

Berke Özer, geçtiğimiz sezon Altınordu ile 6 resmi maça çıktı. Berke, ligde 5 maçta oynarken, 1 de Türkiye Kupası'nda oynadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

vezir42:

zamanı geldi zaten mallık hala biz de snein yaptığın hataları bu çocuk yapsın en azından 15 yıllık kaleci olacak sana niye tahammül ediyorsak otur yedekte moral ver

1
1
yanıtYanıtla
Yusuf:

VOLKAN DEMİREL VOLKAN DEMİREL ULTRAASLANI .....………………

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title