Haberler

    Fenerbahçe Kadro Denemesinde Avrupa'da Zirvede

    Güncelleme:

    Çıktığı 8 resmi maçta onbirinde tam 24 farklı oyuncuyu kullanan Fenerbahçe, bu dalda Süper Lig ve Avrupa'nın beş büyük liginde zirveye yerleşti.

    Fenerbahçe, şu ana kadar oynadığı 8 resmi macın 5'ini kaybederek sezona cok kötü bir başlangıç yaparken, aynı zamanda kadro istikrarını da bir türlü yakalayamadı. Opta'nın verilerine göre geçtiğimiz sezon 11'inde 23 oyuncunun oynadığı Fenerbahçe. bu sezon ise şimdiden 24 oyuncuyu 11'de denedi ve bu dalda Süper Lig'in zirvesine çıktı.

    FENERBAHÇE'Yİ MANCHESTER UNİTED VE PSG TAKİP EDİYOR

    Fenerbahçe'yi ise 2 puanla ligin dibinde yer alan ve 20 farklı oyuncuyu 11'de kullanan Akhisarspor takip ediyor, sarı-lacivertliler ayrıca Süper Lig ve Avrupa'nın beş büyük liginde de 11'inde en fazla oyuncu deneyen takım oldu. Fenerbahçe'yi 21 oyuncuyla Manchester United ve Paris Saint-Germain, 20 oyuncuyla ise Monaco ve Atalanta izliyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (8)

    ŞAPKACI:

    ZİRVE DEYİNCE BENDE BİŞEY ZANNETTİM. DİBİNDE DEYİNSENE ŞUNA KARDEŞİM. KÖTÜNÜN ZİRVESİ NE DEMEK. RESMEN SÜRÜNÜYOR ŞİKECİLER HARAM PARALARIN AHI ÇIKIYOR. BETER OLSUNLAR BETER.

    10
    6
    yanıtYanıtla
    FENFEV1907GOL YER:

    DENEME TAHTTASI MUZCUKLAR CUMHURiYETi

    9
    4
    yanıtYanıtla
    BABNIZKOÇ:

    fener takım mı!

    5
    5
    yanıtYanıtla
    PUAHAHHAHA:

    ÖYLE Bİ DUYUM VAR:D

    yanıt0
    yanıt0
    HIRBO:

    KOKU KOKUTTU

    5
    1
    yanıtYanıtla
    FB-65:

    KOKO KOKMAYA BAŞLADI

    2
    1
    yanıtYanıtla
    YAZIM HATASI:

    Doğru ama yapılan iş ve gelinen yer ince sesliler (i-e) değilde kalın seslilerle (ı-a) yazılırsa durum daha iyi ifade edilir: ZIRVA. . Son durum . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    TR-MUSS:

    Ne zirvesi ? buna zirve mi denir, tam tersi

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title