Haberler

Fenerbahçe, transferlerle birlikte yeni sezonda giyeceği iki formayı da tanıttı

Güncelleme:

Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül ve Caner Erkin transferlerini resmen duyuran F.Bahçe, yeni oyuncularına 2020/21 sezonunda giyeceği iç saha ve deplasman formalarını giydirdi. Yeni formaların sırt bölümündeki kanarya simgesi taraftarlardan beğeni toplarken formanın kol bölümüne ise Koç markası Tüpraş sponsor oldu.

Fenerbahçe ; Gökhan Gönül, Mert Hakan Yandaş ve Caner Erkin ile sezonun ilk transferlerini açıkladı. Sivasspor'dan ayrılan yıldız orta saha 4, Gökhan Gönül 1+1, Caner Erkin ise 2+1 yıllığına sarı lacivertlilere imza atarken üç futbolcu da kulüp tanıtımında Fenerbahçe'nin yeni sezonda giyeceği çubuklu formayı sırtına geçirdi.

Böylelikle 2020/21 sezonunda giyilecek iç saha ve deplasman formaları da ilk kez görücüye çıktı. Formanın arkasındaki kanarya simgesi detayı, sosyal medyada gündem konusu olurken taraftarlar tarafından beğeni topladı.

Fenerbahçe, ilk transferiyle birlikte yeni sezonda giyeceği çubuklu formayı da tanıttı

KOÇ'UN SPONSORU DİKKAT ÇEKTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da bünyesinde yer aldığı Koç Holding'in bir markası olan Tüpraş, yeni sezonda sarı lacivertli ekibin giyeceği formanın kol sponsoru oldu. Sponsorlukla alakalı sarı lacivertli ekipten henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Fenerbahçe, transferlerle birlikte yeni sezonda giyeceği iki formayı formayı da tanıttı

"MUTLAKA ÇUBUKLU FORMAYI GİYECEKTİR"

Fenerbahçe'nin transferi açıkladığı videodaki ifade de dikkat çeken başka bir nokta oldu. Sarı lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray'ın da talip olduğu oyuncuyu duyururken "Fenerbahçe bir oyuncuya talip olursa, o oyuncu mutlaka çubuklu formayı giyecektir" sözlerine yer verdi.

Fenerbahçe, transferlerle birlikte yeni sezonda giyeceği çubuklu formayı da tanıttı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe Sivasspor Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (5)

1234:

senelerdir taraftarlarınızı fenerbahçe birini isterse alır diyerek uyuttunuz taraftar da uyanmadı 6 yıldır bir tane başarı yok sağa sola saldırmaktan başka bir şey yapmadınız bu sene de bişey yapamayacağınız belli oldu çünkü saldırılara tekrar başladınız yok limit yok bilmem ney devam ke fenerbahçe

8
4
yanıtYanıtla
fanatik alper:

fenerbahçe haberlerine giripte yorum yapan galatasaraylılara uyuz oluyorum. . .

3
0
yanıtYanıtla
fb:

ben fenerbahçeliyim ama maalesef takım berbat durumda ve gökhan ve caner neden gönderildi şimdi yaşları geçti neden geri alındılar benim hiç umudu yok zaten bu sezon görecez umarım ben yanılıyorumdur

yanıt1
yanıt0
5678:

Nasılda ağzın açılmış senin, düşmanlığın futbol sevgisinin üzerine geçmiş, evet FB talip oldumu alır, senin gibi lafazanlarda bunu kaldıramaz, yıllardır ve hala TFF ve siyasi lobiniz sayesinde başardığınız şampiyonluklarla övünün siz, ve hala FB üzerinde oynanan oyunları görmeyin, gerçi sen göremezsin ziraa alışmışsınız haksız kazanılmış şampiyonluklara, bide haksızlığınızı örtmek için FB ye saldırır yağtığınızı yapıyor dersiniz, biz talip olur alırız hatırla Aziz in GS satın almak için yaptığı teklifi.

1
1
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Hadi bakalim . Bu sene umutluyzz

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title