Haberler

Ülker Stadı'nın bozuk zeminine taraftar, sosyal medyada isyan etti

Güncelleme:

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe ile Göztepe arasında Kadıköy'de oynanan mücadele öncesinde yoğun maç temposunu kaldıramayan ve ciddi bozulmalar yaşayan zemin için düzeltme çalışmaları yapıldı.

Deformasyona uğrayan zemin için yoğun bir çalışma uygulanırken, zemine sanal güneş ışığı uygulandı. Son olarak ise özel bir kum serilerek zemine bir hamle daha yapıldı.

TARAFTAR SOSYAL MEDYADA İSYAN ETTİ

Ülker Stadı'nın zeminin kötü hali, Fenerbahçe taraftarının da sosyal medyada tepkisini çekti.

İşte yapılan yorumlardan bazıları;

Ülker Stadı'nın bozuk zeminine taraftar, sosyal medyada isyan etti

Ülker Stadı'nın bozuk zeminine taraftar, sosyal medyada isyan etti

Ülker Stadı'nın bozuk zeminine taraftar, sosyal medyada isyan etti

Ülker Stadı'nın bozuk zeminine taraftar, sosyal medyada isyan etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Kadıköy Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (9)

BU ne Laaa:

Birde fenev cumhuriyeti yazmislar. Cökmüs cumhuriyetin Patates tarlasi HA HA HA

13
0
yanıtYanıtla
FENERLİ:

Bu Fenerbahçenin NE Başkanın da , NE Yönetiminde, NE Emre Belezoğlu nda, NE Hava atan Volkan Demirel de, NE futbolcuların tümünde fenerbahçeli olacak zihniyet yokkkk. . . . Bunların hepsi istifa edip yakamızı bıraksın. . Bu sahanın hali ne başkan ve idareciler nekadar bilgisiz olduğu buradan belli. . İSTİFA EDİNNNNNNNNNNNNNNNN. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4
1
yanıtYanıtla
DURAN TEKERLERK:

tek suçlu zemin :D allah belanı versin zemin :D hep senin yüzünden. aha da suçluyu bulduk!

3
1
yanıtYanıtla
beceriksizali:

ali koc sahanin hali rezalet yaziklar olsun sana mesut bu sahada nasil tekik oynasin

1
2
yanıtYanıtla
x:

bu zemın yüzünden yenildik

2
0
yanıtYanıtla
mert:

arkadaşlar ali koç başkan oldu olalı gün yüzü gördükmü sevindikmi, galatasaray debiştan trabzon derbilerinde yara aldık tarumar olduk 26 yıldır kaybetmeme serisi TARUMAR olduk. ali koç istifa etmeli derhal hemde

2
0
yanıtYanıtla
ya topçu, ya popçu olacan:

oynamayan gelin yerim dar dermiş , futbol erkek oyunudur karda çamurda yağmurda kumda her zeminde oynanır, fenerin maçını federasyon halı sahaya alsın , adamlar zengin anca bu kadar oynuyor işinize gelirse, ihtiyaçları yok ya sakat olursa inşaatta çalışamaz bu topçular, futboluda boş zamanlarında vakit geçirmek için oynuyorlar

2
0
yanıtYanıtla
gurbetci:

1990 Kahramanmaras deplasmanina cikmisti Fenerbahce ayni ayni

1
0
yanıtYanıtla
aliii:

ali koç başğan FENERBAHÇE şampiyon. ali koç istifa seslerini bekliyorum o ana kadar fenerbahçe yenmiş yenilmemiş umurmda değil. ali koç başagan oldugu sürece

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title