Haberler

    Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'na tatsız veda! Prestij maçı...

    Güncelleme:

    Spor Arena - Süleyman Arat | Şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonu 7. sırada tamamlaması kesinleşen Fenerbahçe kendisi için prestij Rizespor için adeta ölüm kalım mücadelesi olacak maça kart cezalısı ve sakatlıklar nedeniyle birçok oyuncusundan mahrum çıkıyor.

    Spor Arena - Süleyman Arat | Şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonu 7. sırada tamamlaması kesinleşen Fenerbahçe kendisi için prestij Rizespor için adeta ölüm kalım mücadelesi olacak maça kart cezalısı ve sakatlıklar nedeniyle birçok oyuncusundan mahrum çıkıyor.

    Kırmızı kart cezalıları Vedat Muriç, Deniz Türüç,Tolga Ciğerci ve Jailson'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Mevlüt Erdinç, Gustavo, Tolgay Arslan, Mehmet Ekici'de son maçta forma giyemeyecek.

    Eksiklikler yüzünden son maçta sezon boyunca yeterince şans elde edemeyen Allahyar, Murat Sağlam, Ömer Faruk Beyaz'ın yanı sıra özelikle ikinci yarıda Muhammet Gümüşyaka, Cenk Alptekin ve Gürkan Başkan'ın da şans bulması bekleniyor.

    KAPTANIN SON MAÇI

    Bu akşamki maçın bir başka önemli yanı da Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Emre Belözoğlu'nun son maçı olması. 1996 yılında Zeytinburnuspor alt yapısından keşfedilerek Galatasaray'a transfer edilen, sarı kırmızılı formayla büyük bayarılar elde ettikten sonra İnter'e transfer olan, ardından Newcastle United, Fenerbahçe, Atletico Madrid, Fenerbahçe, Başakşakşehir ve tekrar Fenerbahçe formalarını giyen Emre Belözoğlu bugün Rizespor maçında aktif futbolculuk yaşamını noktalayıp yeni sezonda futbol sahnesinin başka bir bölümünde yer alacak.

    2020-21 sezonunda Fenerbahçe Sportif Direktörlüğünü üstlenecek olan Emre Belözoğlu muhteşem bir kariyere sahip.

    Formasını terlettiği takımlarla 6 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası, 2 Süper Kupa, 1 La Liga, 1 İtalya Kupası, 1 UEFA Kupası, 2 Süper Kupa olmak üzere tam 17 kupa kaldırmayı başardı.

    Bu akşam kariyerinde 809, Fenerbahçe formasıyla ise 228. ve son maçına çıkacak olan Emre Belözoğlu, 9'u milli takım formasıyla tam 82 gol attı.

    Futbolculuk kariyerinde 190 kez sarı kart, 7 kez de kırmızı kart gören Belözoğlu, Fatih Terim'den Şenol Güneş'e, Mustafa Denizli'den Simeone'ye, Hector Cuper'den Lucescu'ya, Aykut Kocaman'dan Ersun Yanal'a, Zico'dan Aragones'e kadar birçok ünlü teknik adamla da çalıştı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Emre Belözoğlu Süleyman Arat Fenerbahçe Rizespor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title