Haberler

    Fenerbahçe, 80 Bin Kişilik Yeni Stadı İstanbul Park'ın Olduğu Yere Yapmayı Düşünüyor

    Güncelleme:

    Fenerbahçe, eski yöneticilerden Hakan Bilal Kutlualp'in önerisiyle 50 bin kişilik Şükrü Saracoğlu Stadının yerine İstanbul Park tarafında 80 bin kişilik stat yapmayı planlıyor.

    Ali Koç'un Başkan seçilmesinden sonra Sarı-Lacivertli taraftarlar kombine biletlere inanılmaz ilgi göstermişti. F.Bahçe'nin eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp, 50 bin 509 kişi kapasiteli Şükrü Saracoğlu Stadı'nın kapasitesinin uzun vadede 80 bine çıkarılması gerektiğini söyledi.

    Akşam'ın haberine göre; Kutlualp, "50 bin kişilik stat yetmeyecek, Camiada ortak bir karar alınırsa İstanbul Park'ın olduğu yere 80 bin kişilik Allianz Arena benzeri modern bir stadyum yapılabilir" dedi.

    AVM VE REZİDANSLARDAN GELİR ELDE EDİLEBİLİR

    Kutlualp, "Ben bir öneride bulundum. Herkes fikrini beyan edip tartışabilir. Olayı uzun vadeli düşündüm. Gerekirse referandumumuzu da yaparız. Şu andaki yere de Zorlu benzeri bir AVM ve rezidans yapılabilirse elde edilecek gelirle borçları kapatırız. Artık Barcelona, Real Madrid ve Manchester United gibi bir F.Bahçe'nin temellerini atma zamani geldi" yorumunda bulundu.

    TARAFTARLAR İSTİYOR

    Bu öneriye taraftarlar sosyal medyada büyük bir destek verdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
    500

    Yorumlar (60)

    Caner:

    Merak etmeyin, siz yaparsiniz Galatasaray yine samipiyon olur. Hatta gelir ordada kupa kaldiririz. Sizde 17 sene onceki alti sifirla avunursunuz.

    11
    15
    yanıtYanıtla
    fb:

    mal sızde 17 yıl oncekı uefa kupasıyla avunuyorsunuz

    yanıt0
    yanıt1
    ercan:

    6-0 oturmuş koç gibi sana

    yanıt1
    yanıt1
    Mehmet:

    Evet evet oturmus. UEFA, Super kupa, dort yildiz ve kadikoyde iki kupada size guzel oturdu. . . . puhahaha

    yanıt1
    yanıt0
    HIRBO:

    siz önce Trabzondan çaldığınız 2011 kupasını verin sonra stad yaparsınız

    5
    17
    yanıtYanıtla
    kamçı:

    uzat bak elini burda. .

    yanıt1
    yanıt0
    mustafa:

    sana bi şey veririz biz ama alabilirmisin işte???

    yanıt5
    yanıt0
    Gb:

    Beter olun cınconlar

    13
    5
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    NİYE? NE YAPMIŞSINIZ YADA BİZE NE OLMUŞ Kİ, KOCA GALATASARAY İMPARATORLUĞU FENER MUZ CUM. DAN GELEN BİR RÜZGALAMI YIKILACAK. EZİK ZADE EZİK HADE ORDAN SENDE. BİZ YAPIYORUZ SİZ HAYALE DALIYORSUNUZ.

    yanıt2
    yanıt0
    Merak eden araştırır:

    Başbakan Şükrü SARAÇOĞLU: ''Din zehirdir. Türkiye’den dini tamamen atabilmek için bize 30 sene lazım. '' Kaynak: Meclis kayıtları.

    3
    13
    yanıtYanıtla
    Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title