Haberler

    Fener'de Son Tango

    Yüksek Divan Kurulu toplantısı başkan adayı Ali Koç ile Asbaşkan Şekip Mosturoğlu'nun söz düellosuna sahne oldu.

    SENAD OK

    Sarı-lacivertli kulüpteki merakla beklenen buluşmada Ali Koç kendisine yönelik iddialara sert karşılık verdi, "Ben söyleyeceğim şeyleri dördüncü, beşinci şahıslara söyletmem. Ne söyleyeceksem açık açık söylerim. Adil bir genel kurul için her türlü maksatlı yaklaşımdan uzak duruyoruz. Ancak unutmayın ki tango yapmak için en az iki kişi gereklidir" dedi.

    Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Üyelerin yüksek katılım gösterdiği toplantıda Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu da hazır bulunurken, başkan adaylığını açıklayan Ali Koç iki ayrı konuşma yaptı.
    Koç ilk konuşmasında Fenerbahçe için elini taşın altına koyma zamanının geldiğini belirterek, "Son dönemde oluşan şartlar, bana göre sürdürülemez mali yapı ve kulübün genel gidişatı, adaylık konusunda tahminimden önce adım atmama sebep oldu. Günü kurtarma anlayışı neticesinde oluşan finansal dengesizlik ve borç sarmalının sürdürülemez noktaya geldiğini, mali bağımsızlığımızın dahi tehlikeye düşeceğini gördüğüm için adaylık kararı aldım" dedi.
    'Siz daha iyi bilirsiniz'
    Seçime dönük dileklerini aktaran Ali Koç, "En büyük dileğimiz, kazanmak için her yolun mübah olmadığı, şeffaf, adil ve Fenerbahçe'mize yakışır bir ortamda seçimin yapılması. Sonuç ne olursa olsun Fenerbahçe'nin kazandığı bir seçim sürecini hep beraber yaşamalıyız. Her türlü maksatlı yaklaşımdan uzak duruyoruz. Ancak unutmayın ki tango yapmak için en az 2 kişi gereklidir" diye konuştu.
    Ali Koç ikinci kez kürsüye gelerek yaptığı konuşmada ise Asbaşkan Şekip Mosturoğlu'nun iddialarına sert yanıtlar verdi. Koç şunları söyledi:
    Şekip bey beni çok iyi tanırsın. Bir şey söyleyeceksem açık açık söylerim. Söyleyeceğim şeyleri dördüncü, beşinci şahıslara söyletmem. 'Paralı hesapları kapatın' demek siz açtınız demektir. Bu bana hakarettir. Haber yaptırma, trol hesaplar açtırma, belli başlı gazeteciler üzerinden gündem yapmayı benden çok daha iyi biliyorsunuz. Sakın ha beni böyle sahte hesaplarla itham etmeyin.
    'Varsa çıkın söyleyin'

    Üye alımları ve aidatlar konusunda sizin haberiniz yok diyemeyeceğim Şekip bey, bu konuda en çok uğraşanlardan biri sizsiniz. 'Aidatımızı ödemeye gittik, ödenmiş' diyen çok sayıda üyeyle karşılaşıyorum. Ben hayatımda eşimin, kayınvalidemin ve beni Fenerbahçeli yapan Tamer Kaya dışında hiç kimseyi kulübe üye yapmadım. İnşallah yengem Caroline Koç ve yeğenimi üye yapacağım. Onun dışında benim üye yaptığım kimse yoktur, varsa çıkın söyleyin. 'Koç Holding'den üyeler geliyor' diyorsunuz. Gelenler kendi imkanlarıyla, kendi parasıyla üye oluyor. Sapla samanı karıştırmayın.

    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Şekip Mosturoğlu Caroline Koç Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title