Haberler

Feldkamp: "Güzel Futbol Ortaya Çıktı"

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Bursaspor Maçında Her İki Takım Futbolcularının da Oyunu Çirkinleştirmeden Mücadele Ettiğini, Bunun Sonucunda Ortaya Güzel Bir Futbol Çıktığını Anlattı.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Bursaspor maçında her iki takım futbolcularının da oyunu çirkinleştirmeden mücadele ettiğini, bunun sonucunda ortaya güzel bir futbol çıktığını anlattı.

Feldkamp, "Her iki takımın da galip gelebileceği veya yenilebileceği bir maçtı. Sonuçta galibiyetten memnunum. Perşembe günü maç oynamamıza rağmen oyuncularım bu maçta da oldukça iyi mücadele ettiler. Özellikle son 15-20 dakikada kurduğumuz baskıyla sonuca gitmeyi bildik" dedi.

Hasan Şaş'ın 18 kişilik kadroya girememesiyle ilgili Feldkamp, ''Sonuçta 20 tane sağlıklı futbolcum var. Bunların 18'i kadroya girdi diğer 2'si ise tribünde oturdu. Kadroda orta alan ağırlıklı futbolcum fazla olduğu için Hasan'ı tribüne göndermeyi uygun gördüm'' yanıtını verdi.

Feldkamp, eski öğrencisi Bülent Korkmaz'a karşı oynadığının hatırlatılması üzerine, ''Eski öğrencimin iyi bir kariyerle teknik direktör olması, beni mutlu etti. Bülent'e başarılar diliyorum. İyi bir kadro oluşturmuş'' dedi.

''Ümit Karan'ın düşürüldüğü pozisyon sizce penaltı mıydı? Çok tepki gösterdiniz'' sorusu üzerine Feldkamp, ''Almanya'da bu soruyu hakemlere sorarlar. Ben o tepkiyi hakem penaltı verdi veya vermedi diye göstermedim. Benim tepkim Ümit Karan'aydı. Pozisyon sonrası hakeme itiraz etmeyi sürdürdü. Kart görebilirdi, Ümit'e kızdım'' diye konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise ''Maçın büyük bölümünde üstün oynayan taraf bizdik'' dedi.

Korkmaz, güçlü rakipleri karşısında çok sayıda pozisyon ürettiklerini, ancak bu pozisyonları golle sonuçlandıramadıklarını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title