Haberler

Felaket Tellalı Onur Akay: Bülent Ersoy'a Zatürre Teşhisi Konuldu

Güncelleme:

Ünlü isimlerle ilgili kötü haberleri verdiği gerekçesiyle adı 'Felaket Tellalı'na çıkan Onur Akay, Bülent Ersoy'a zatürre teşhisi konulduğunu duyurdu.

Magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı Onur Akay, Diva Bülent Ersoy'un sağlık durumuyla ilgili açıklama bulundu.

"5 GÜNDÜR TABURCU OLAMADI"

Ersoy'un 5 gündür hastaneden taburcu olmadığını Instagram adresinden duyuran Akay, "1 haftadır ses kısıklığı sorunu yaşayan değerli sanatçımız Bülent Ersoy'a, zatürre teşhisi konuldu. 19 Ocak gecesi konser sonrası hastaneye giden Bülent Ersoy'un ses kısıklığı ile başlayan şikâyetinin zatürre başlangıcı olduğu belirlendi. Değerli sanatçımız 5 gündür taburcu olamadı. Kendisine acil şifalar diler, ellerinden öperim." ifadelerini kullandı.

İşte Onur Akay'ın o paylaşımı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Instagram Onur Akay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (15)

yıldırım:

bizde hasta oluyoruz ama şu uzaylı kadar değerimiz yok mu

7
2
yanıtYanıtla
Ferhat:

çok üzüldüm bak ülkeye çok lazım bir insan aman bişy olursa ülke dağılır

5
2
yanıtYanıtla
????:

bişey olmaz merak etmeyin

7
0
yanıtYanıtla
Erkan Selimoğlu:

Ya artık bu ahkaksız toplumu rezil ettiler kendine hayrı yokki topluma olsun rezil olmuş ortalıkta geziniyor

5
1
yanıtYanıtla
Realist:

Zatürre hastalığına da yazık be kardeşim, bu vücutta durmak kolay değildir.

5
1
yanıtYanıtla
Selin:

Mal bunun chp ile ne alakası var ?! Atatürk düşmanısın galiba. Yobaz !

4
2
yanıtYanıtla
Rahatlık batar:

Geberince miras kime kalacak acaba? Yahu ben anlamıyorum bunların hizmetçileri var, her şeyleri ayaklarına geliyor ama bütün hastalıklar da bunları buluyor.

4
1
yanıtYanıtla
TUĞRUL:

domuz gribidir domuz yediğinden olmuştur

3
1
yanıtYanıtla
ali purtturan:

allah rahmet eylesin, karpuzu sakkız çinnesin.

2
2
yanıtYanıtla
Hasta:

Hasta yataginda makyaj yapmayida ihmal etmemis.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title