Haberler

Fb, Wederson ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Fenerbahçe, Dış Transferde Daha Önce Anlaştığı Ankaraspor'un Türk Vatandaşlığına Geçen Brezilya Asıllı Futbolcusu Wederson ile Bugün 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Fenerbahçe, dış transferde daha önce anlaştığı Ankaraspor'un Türk vatandaşlığına geçen Brezilya asıllı futbolcusu Wederson ile bugün 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Asbaşkan Mahmut Uslu ile genel sekreter Vedat Olcay'ın da hazır bulunduğu törende, Wederson kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.

Uslu, Wederson'un Ankaraspor'da başarılı olduğunu vurgulayarak, ''Wederson 3 yılda Türkiye'de centilmenliği ve profesyonelliği ile başarılı bir futbol oynadı. Kendisi daha büyük bir kulüpte oynamak istedi ve renklerimize kattık" diye konuştu.

Wederson da "Burada çok çalışıp, başarılı olmak istiyorum. Fenerbahçe'den teklif geldiğinde hemen kabul ettim. Çünkü çok büyük bir takım. Brezilyalı oyuncuların çok olması benim için iyi olacak. Adaptasyon sorunum olmayacak" dedi.

Wederson, Türk Milli Takımı'nda oynamayı da çok istediğini, çok çalışıp, bunu gerçekleştirmeye çalışacağını söyledi.

İmza töreninden sonra Fenerbahçe formasıyla statta basın mensuplarına poz veren Wederson'un, 6 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

İmza töreninden sonra Brezilya'ya gidecek olan Wederson'un İstanbul'a yeni sezon hazırlıkları için döneceği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title