Haberler

Fatih Terim, Trabzon maçından sonra üzüntüsünü dile getirdi: Taraftarlar bizi affetsinler bu sene

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-1 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Taraftarlardan af dileyen Terim, Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için işlerinin zorlaştığını ancak olmadık zamanda olmadık işler yapabileceklerini dile getirdi. Terim ayrıca Ömer Bayram'ın da parmağının kırıldığını söyledi.

Galatasaray'ın Trabzonspor'a 3-1 yenildiği maçın ardından sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Galatasaray taraftarına seslenen Terim, "Trabzonspor'u tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Bazen öyle şeyler vardır ki, üst üste gelir. Sevgili Galatasaraylılara sesleniyorum. Sevincimiz kadar, üzüntülerimiz de derin. Bizi affetsinler bu sene. Her şeye rağmen inanmış arkadaşlarımızla gemiyi kıyıya yanaştıracağız. Aklımızda ne yoksa, başımıza geldi. Allah beterinden korusun." şeklinde konuştu.

"ÇOK GÜZEL BİR MAÇI KAÇIRDI HERKES"

Kırmızı kartı değerlendiren Terim, "65 dakika Trabzonspor'a karşı hele bu havada, bu nemde oynamak hiç kolay değil. Aslında çok güzel bir maçı kaçırdı herkes. Kırmızı karta kadar çok zevkli bir mücadele vardı ama maalesef Feghouli hiç kendinden beklemediğimiz bir şekilde kırmızı kart gördü." dedi.

CÜNEYT ÇAKIR'A ELEŞTİRİ

Maçın hakemi Cüneyt Çakır'ı eleştiren tecrübeli teknik adam, "Çok iyi oynadığımız bir maçta başka şeyler oldu. Feghouli'nin atılması da doğru. Arkadan o hareketi yapan atılmaz mıydı? Bizde atılmaz. Yorum yapmayayım fazla" şeklinde konuştu.

"OLMADIK ZAMANDA, OLMADIK İŞLER YAPABİLİRİZ"

Son ana kadar her şeyi kovalayacaklarının altını çizen Terim, "Gemiyi en sağlıklı şekilde limana yanaştırmaya çalışacağız. Saracchi'nin arka adalesi çekti, çıkarmak zorunda kaldık. Kovalayacağız, elimizden gelen her şeyi yapacağız. Diğer takımlar da bize yetişti, Şampiyonlar Ligi için işimiz zorlaştı. Ama biz Galatasaray'ız. Olmadık zamanda olmadık işler yapabiliriz." ifadelerini kullandı.

"ALİ PALABIYIK VAR'DAN DAHA İYİ GÖRÜYOR DEMEK Kİ"

Basın toplantısında açıklamalarına devam eden Fatih Terim "Kendimize kabahat bulurken, başka şeyleri de atlamamak lazım. Bugünkü kırmızı kart %100 doğru. Çağıran kim? Ali Palabıyık. Mehmet Topal'ın geçen sene bizim maçta yaptığı harekette hakem kim? Demek ki VAR'dan daha iyi görüyor, VAR hakemi olarak kalsa daha iyi." dedi.

"ÖMER BAYRAM'IN PARMAĞI KIRILDI, HABERİNİZ VAR MI? YOK"

Galatasaray'ın bu sezon oldukça şansız durumlar yaşadığını belirten Terim "Bazen hiç olmadık şeyleri yaşıyorsunuz, Allah beterinden saklasın! Başımıza gelmedik kalmadık. Ömer Bayram'ın parmağı kırıldı? Haberiniz var mı? Yok! Sezon sonunu bekleyeceğiz, bakalım defterde ekside artıda neler olacak göreceğiz. Herkes bir kendine gelecek. Planımızı, programımızı uygulayabilirsek Galatasaraylılar da bizler de göreceğiz." açıklamasını yaptı.

"SEBEP A: BENİM, SEBEP B: FATİH TERİM"

Galatasaray'ın başarısızlığı ile ilgili gelen soru üzerine Fatih Terim "Pandemi sonrası en fazla yara alan takım biz olduk. Siyah - beyaz gibi oldu. Galatasaray evet başarısız Sebep A: Benim, sebep B: Fatih Terim." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (58)

fenerlibahçeli34:

Burada yazan cim-bomlulara bakıyorum da, hakikaten söyleyecek bir şey bulamıyorum. Masal dinlemeyi seviyorlarsa ne yapalım. Ben de diyorum ki; Umarım daha çok uzun yıllar G. Saray'' ın başında kalır.

16
8
yanıtYanıtla
Abuz:

Yaw siz 2 senedir fıkra dinliyorsunuz. Ali Koç misyon falan diye giriş yaptı. Ersun misyonumuza uymaz dedi getirdi.şimdi de hocanız kim belli değil. Sen ne atıyorsun

yanıt2
yanıt7
Combomlu:

????????????gitsede terim daha fazla ezilmeyelim dersin fenerbahçe

yanıt0
yanıt7
FENERLİBAHÇELİ34:

ABUZ: Ama biz sadece 2 senedir dinliyoruz. Siz senelerdir. Sorun burada biz değiliz sizsiniz zaten. Emin ol İmparatorun ayrılmamasını çok istiyorum. Gönlünüzce olsun.

yanıt8
yanıt1
Haydar bicer:

Pekn o zaman şampiyonlugu ne zaman göreceksin

yanıt0
yanıt1
Rüstem Erol:

Hikaye anlatma hikaye. Şapka çıktı kel göründü. Git artık.

12
8
yanıtYanıtla
xxx:

Bi bitmedin ya düş artık Türk futbolunun yakasından

8
11
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Olsun uefa kupamız var .

9
9
yanıtYanıtla
şapkacı:

Ağlama be fatih bu da geçer

yanıt5
yanıt2
MEMET33:

ŞAPKACI?. . . İSİM BUL KENDİNE LAN BIRAK TAKLİDİ. GERÇEK ŞAPKACI BEN MEMET33. . . YAYINLAMIYORLAR DİYE BU ADLA YAZMAYA BAŞLANIM. .

yanıt2
yanıt3
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title