Haberler

5 dakikalık uzatmaya tepki gösteren Fatih Terim, maç bitmeden sahayı terk etti: Alın oyununuzu kendiniz oynayın

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa maçının sonuna eklenen 5 dakikalık uzatmaya tepki göstererek, soyunma odasına gitti. Terim, dördüncü hakeme tepki göstererek bu kararı aldığı öğrenildi.

Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Kasımpaşa - Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti. Maçın son bölümünde sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim, sahayı terk etti.

5 dakikalık uzatmaya tepki gösteren Fatih Terim, maç bitmeden sahayı terk etti

Karşılaşmanın 90. dakikasında dördüncü hakem Yasin Kol, 5 dakikalık oynanmamış zaman işaret etti.

"ALIN KENDİNİZ OYNAYIN"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim uzatma oynanacak dakikaya tepki göstererek, dördüncü hakeme "Bravo size. Alın oyununuzu kendiniz oynayın" diyerek sahayı terk etti.

5 dakikalık uzatmaya tepki gösteren Fatih Terim, maç bitmeden sahayı terk etti

MAÇTAN ÖNCE ROTASYON AÇIKLAMASI

Mücadeleden önce Kasımpaşa karşısında kadroda rotasyon yapmak zorunda olduklarını ifade eden Terim, "Muhakkak ki bazı oyuncular hiç durmadan oynadı. Bize böylesi mantıklı geldi. Kaleciyi saymazsak, yüzde 40-50 değişiklikle geldik. 5 de hakkımız var. Ekonomik olarak kullanabiliriz fiziğimizi. Değişiklikler olacak. Böylesini uygun gördüm" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (50)

karam:

lütfen artık ardayı al ve evine git bırak gs yakasını sende biliyorsun olmuyor artık

24
4
yanıtYanıtla
hasan:

bu mafyaya ödenen paraya yazık

22
5
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Muhterem, yıllar önce 2016 Avrupa futbol şampiyonası rezaletinden sonra zaten kariyer defterini kapamış Alaçatı ile de karizma sona ermişti. Ancak uzatmaları oynayacağı bir yer lazımdı. Artık, orada da iş bitti. Takke düştü. Olmuyor artık yürümüyor. Hıncal Uluç un durumu anlatan güzel bir yazısı vardı geçende. Bu iş artık bitti, fazla zorlama Hoca. Başka yerde böyle başkan ve taklacı da bulamazsın.

21
3
yanıtYanıtla
1907:

Terbiyesizler neden 15 dakika yapmıyorsunuz uzatmayı?

22
1
yanıtYanıtla
vf:

FAtih gol atana kadar bitirmemeliydi

yanıt5
yanıt1
hakkı:

25 dakika uzatın, ağlatmayın şunu susmaz bir daha.

20
3
yanıtYanıtla
GADDAR REYİZ:

İMPO ÇOK HAKLI. . . . UZATMA 6 DAKİKA VERİLSEYDİ GS 4 GOL ATACAKTI !!!!! BİR GS Lİ OLARAK YALVARIYORUM. . . BABEL, BELHANDA, FEGHOULİ, DİAGNE, ARDA VE ÇAKMA İMPARATOR. . . . . . ALLAH RIZASI İÇİN DEFOLUN. . . .

18
2
yanıtYanıtla
can cana:

sende gram akil varsa her mahlubiyete kilif ariyorsun

16
3
yanıtYanıtla
KALEMDER:

SEN 95 DAKİKA BOYUNCA HİÇ BİŞEY YAPMA , 2 DAKKA UZATMA İÇİN KONUŞ DUR. BUNLAR HEP BAHANE

14
3
yanıtYanıtla
balkan kürdü...c.c.c:

fatih terim bir kere ağlama bee. . .

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title