Haberler

Fatih Terim'in isyanının perde arkası ortaya çıktı: Hoca konuşunca İrfan Can'ın fiyatı arttı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor'u eleyerek Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale çıktığı maçın ardından Fatih Terim'in yaptığı açıklamaların perde arkası ortaya çıktı. Tecrübeli gazeteci Levent Tüzemen, Terim'in tepkisinin yönetime olmadığını söylerken yaptığı açıklamalar sonrası İrfan Can Kahveci'nin fiyatının arttığı belirtti.

Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'da Fatih Terim'in, "Bugün derin bir yalnızlık hissettim. Benim kişilere, gruplara değil Galatasaray'a sözüm var. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor. Sözümde durmaya devam edeceğim." sözlerinin arkasında yatanları anlattı.

İşte Tüzemen'in yaptığı açıklamalar;

Fatih Terim'in bu söylemleri yönetimle ilgili değil. Yönetimin bu oyuncularla görüşmesini biliyoruz ama hocanın konuşmasından sonra fiyatlar arttı. Yönetimin de bundan dolayı sıkıntı duyduğu söyleniyor.

"İRFAN CAN'IN FİYATI ARTTI"

İrfan Can Kahveci 7 milyon euroya bitecekken, Fatih Terim'in sözlerinden sonra 13-14 milyon euroya çıkmış. Ultraslan açıklama yaptı, "Başakşehir ile görüşme yapmayın" denildi. Bunun üzerine yürümek lazım.

"ARKASINDA DURULMADIĞINI DÜŞÜNDÜ"

Bu transferler çok fazla ayyuka çıktı ve Fatih Terim de arkasında durulmadığını düşündü. Fatih Terim'in yeni gelecek yönetimle ilgili de şüpheleri olabilir.

"GÜÇLÜ YÖNETİM GELECEK"

Mayıs ayında daha güçlü yönetim gelecek. Henüz konular ham, dile getirmek yanlış olur. Gündeme gelen isimlerden daha güçlü isimler de olabilir.

Fatih Terim taraftarlara da mesaj verdi. Ultraslan'ın açıklaması kendi açıklaması mı, yönetimin açıklaması mı? Bunu irdelemek lazım. Göksel Gümüşdağ ile ilgili ifadeler vardı. Yönetim "Taraftar istemedi, biz de transfer etmeyeceğiz" diyecektir. Fatih Terim, bunu hissettiği için bu isimleri açıkladı. Bu çok net.

"TERİM YALNIZ DEĞİL"

Fatih Terim hiçbir zaman yalnız olmaz. Bunu mecazi olarak söyledi. Kapalı kapılar arkasındaki şeylerin sızdırılmasından rahatsızlık duyuyor. İstenilen oyuncuları kaptırıyorsunuz, bunlar doğru. Fatih Terim gemileri yaktı. Bu ateşi, bu koru elinde tutan yönetim. Bakalım söndürecekler mi, kendi ellerini mi yakacaklar.

"FABRİKA AYARLARINA DÖNÜLMELİ"

Başkan adayları çıkacak. Mustafa Cengiz'in sağlığı el verirse aday olur. Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu kabul etmeyecektir ama o da hazırlanıyor. Galatasaray'ın fabrika ayarlarına dönmesi lazım.

"BİR BARIŞ SAĞLANMALI"

Geçmişten hesap sorulma bir tarafa bırakılmalı ve bir barış sağlanarak güçlü, ekonomik yapısı iyi bir yönetim gelmeli. Böyle bir grup var. Çok ön plana çıkmış insanlar değiller.

"BURAK ELMAS TERİM'LE ÇALIŞACAK"

Burak Elmas başkan adayı ve Fatih Terim ile çalışacağını söyledi. Metin Öztürk ve Ali Fatinoğlu da aday. çok daha değişik isimler var. herkesi bir çatı altında toplayabilecek bir, iki isim var.

"TERİM, 'ELİNİZDEN KAÇIRMAYIN' DEDİ"

Galatasaray'da sorun kapalı kapılar ardından çözülmeli. Fatih Terim yönetimle ilgili dışarıdan yazı yazdırmıyor ama istese yazdırır. Yönetim, ağzından çıkanlara dikkat etmeli. Bazı şeyler yazılıyor. Fatih Terim 'Bu isimleri istiyoruz, arkadan iş çevirmiyoruz' dedi. 'Elimizden oyuncu kaçırdık, şimdi kaçırmayın' dedi. Bu kadar açık.

"SİZ DE KURALINA GÖRE OYNAYTIN"

Galatasaray, Emre Akbaba'yı neden 4 milyon euroya aldı? Araya girip fiyat yükselttiler. Fatih Terim diyor ki 'Siz de oyunu kuralına göre oynayın.' Mesela Beşiktaş, Mario Mandzukic ile ilgilenirken, biri teklif yapsa, döner ve dinler. Fatih Terim de bunu söylüyor, 'Hep biz mi oyunu kuralına göre oynayacağız' diyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci Levent Tüzemen Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

zafer:

Ben bir GSli olarak yeter Fatih terim emekli ol ki gencleselim ve yaptirdigin transferlere bir bak yeter EMEKLI OL

8
5
yanıtYanıtla
ua 34:

ULTRASLAN :SAYIN FATİH TERİMDEN YANA TARAFTIR !

3
8
yanıtYanıtla
DIZZO:

YANİ BU DEMEK OLUYOR Kİ GALATASARAY BİR FUTBOLCUYU İSTEYİNCE FİYAT YÜKSELTİYORLAR FENER GELİP ALIYOR :)

5
6
yanıtYanıtla
BURAK ERG:

BJK Mandzukicle görüşüyor biri araya girse fiyat yükselir bunu yapalım demek ne kadar ahlaksızca ne kadar bencilce ne kadar menfaatperest bir hareket . Bu gibi adamları yazar diye gösteriyorlar.

7
3
yanıtYanıtla
ua 34:

YÖNETİM YA TRANSFER YA İSTİFA!

5
3
yanıtYanıtla
nedim:

hiçbir takım fenerbahçe nin teklifini almadın başka takıma oyuncu satmaz, son sözü fener söyler

1
5
yanıtYanıtla
ua 34:

NEDİM RUMUZLU YALI ÇOCUĞU TROLÜ; FENERBAHÇE EN SON NE ZAMAN ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİTTİ?

3
0
yanıtYanıtla
Forza Cimbom:

O DEĞİLDE YALI ÇOCUĞU, CİMBOM KARIŞTI DİYE KIS KIS GÜLÜYOR ŞİMDİ.

2
1
yanıtYanıtla
vatandas:

kebabçi selooo yine hertarafa gaz verip kariştiriyor kendine zemin hazirliyor senden iyi politikaci olur aslinda

1
1
yanıtYanıtla
Erkan:

Girin fiyat artirin bakakim ne yapacaklar hepsinevtalip olun elerinde patlasin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title