Haberler

Fatih Terim'den Ali Koç'a imalı gönderme! Sosyal medyada gündem oldu

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un, TFF Başkanı ve MHK Başkanı ile Zorlu Center'da gerçekleştirdiği görüşmeyle ilgili olarak "Anlaşıldı; ikinci yarı ZORLU geçecek" paylaşımında bulundu. Söz konusu paylaşım kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkati çekti.

Fatih Terim, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Anlaşıldı; ikinci yarı çok ZORLU geçecek." ifadelerini kullandı.

Terim'in bu paylaşımı, Fenerbahçe ve TFF yöneticilerinin Zorlu Center'daki toplantısına bir gönderme olarak yorumlandı.

Fatih Terim'den Ali Koç'a imalı gönderme! Sosyal medyada gündem oldu

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Başkanı ve MHK Başkanı ile Zorlu Center'da bir görüşme gerçekleştirmiş ve görüşmenin basına yansıması üzerine tartışmalar başlamıştı.

Zorlu Center'da gerçekleştirilen ve basına yansıması sonrası spekülasyonlara neden olan toplantıyla ilgili Ali Koç, "Bizim ciddi rahatsızlıklarımız vardı. 6 maçı kazanmışsın, 6 hakem de sonraki hafta yok. 6 maçta puan kaybetmişsin, hakemlere bir sonraki hafta maç veriliyor. 'Bu bir tesadüf müdür?' dedik. Böyle bir rahatsızlığımız vardı. Bu rahatsızlığımızı iletmek üzere TFF ile iletişime geçtik. O günkü toplantı Riva'da olacaktı ama zaman sıkışıklığı, yönetim kurulu olmasından dolayı Zorlu Center'da yapıldı.Bunun gizlisi saklısı yok. Biz oraya sanki bavulla girdik. Görülen yerden girdik, görülen yerden çıktık." açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Zorlu Center Fatih Terim Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (100)

CAKMA:

Adamin basarisi belli. Ondaki kupa ve kariyer kimsede yok. Birde fenere bak

26
30
yanıtYanıtla
KÜL PEMBE:

fener kadıköyün en iyi takımı bi kere

yanıt10
yanıt5
asdas:

2002deki kupayı şimdi alında başarınızı ozaman görelim ;)) 2002de avrupanın en iyi takımını olmanız şuanki gölgenize güneş gibi doğamaz ozamanda kaldı o günler ;) türkiye kupası kazanmaklada olmuyor, her sene tekrarlanan başarı önemlidir, oyüzden türkiyedeki bütün takımlar başarısızdır anca içinizde birbirinizi yiyin milyonları kazanan oyunlar gününü gün etsin sizlerde yorumlardada boş boş vatan meselesi gibi bunları konuşun :)

yanıt3
yanıt2
galiptirmalup:

adamın başarısını eski bulan arkadaşlar bu kadar eskimiş üstünden uzun yıllar geçmiş uefa kupasının evet doğrudur, ama nedense bu kadaaaaaar uzun süredir bu başarıyı neden başka bir klüp yakalayamamış bunu sorgulayın .

yanıt8
yanıt4
FB Lİ:

Evet EMEK HIRSIZLIĞININ YENİ ADI KARİYER :)))

yanıt14
yanıt8
KENAN:

Şimdi senin derdin anlaşıldı, MASAyı başkasına kaptırdın diye bu çirkefliklerin. Evet sıkı tutun fatoş bu sene ZORT ZORT ZORT geçicek :))

14
17
yanıtYanıtla
ÖZ HAKİKİ EN GERÇEK FENEVLİ:

Koç 3 ay sonra adın bile anılmaz, tarih Avrupa FATİHİNİ her daim anacak tarihe geçti)

14
14
yanıtYanıtla
1234:

Dedi F. G. saraylı

yanıt7
yanıt1
ÖZ HAKİKİ CİNCONLU:

HERKEZ SEMENTA YI FEDERASYONDAN ALDIĞI SÖZDE TAZMİNAT DAVASIYLA HATIRLAYACAK.

yanıt8
yanıt7
Yorumcu :

Sıkmazsan ZOR geçmez Parator Terim rahat bırak kolay geçsin

14
11
yanıtYanıtla
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title