Haberler

Fatih Öztürk'le yakalanan kadının eşi Kurtuluş Yurt, sosyal medyada isyan etti: Allah'ın adaletine havale ediyorum

Güncelleme:

Galatasaray'ın kalecisi Fatih Öztürk, Bebek'te Adana Demirspor'un file bekçisi Kurtuluş Yurt'un eşiyle yemek yedikten sonra görüntülemişti. Fatih Öztürk iddiaları sert bir dille yalanlarken bir açıklama da Kurtuluş Yurt'tan geldi.

Galatasaray kalecisi Fatih Öztürk, Bebek'te Adana Demirspor'un file bekçisi Kurtuluş Yurt'un eşiyle yemek yedikten sonra görüntülemişti. Fatih Öztürk iddiaları sert bir dille yalanlarken bir açıklama da Kurtuluş Yurt'tan geldi.

Fatih Öztürk'le yakalanan kadının eşi Kurtuluş Yurt, sosyal medyada isyan etti: Allah'ın adaletine havale ediyorum

"FATİH BENİM KARDEŞİMDİR, ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

Kurtuluş Yurt sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, "Öncelikle basında dolaşan saçma sapan haberler için çok üzüldüğümü belirtmek isterim. O akşam yenen yemeğe ben eşim ve çocuğum beraber katılacaktık. ama takımımla kampta olduğum için gidemedim. Yansıtılan olaylar tamamen asılsızdır. Kalabalık bir grup halinde bir yemek yeme olmuştur. Fatih benim kardeşimdir. Daha önce de ailecek beraber yemek yedik ben eşime güveniyorum. Her zaman da yanındayım. O haberleri yapanları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Yüce Allah'ın adaletine havale ediyorum. Saygılar, sevgiler" ifadelerini kullandı.

Fatih Öztürk'le yakalanan kadının eşi Kurtuluş Yurt, sosyal medyada isyan etti: Allah'ın adaletine havale ediyorum

FATİH ÖZTÜRK'TEN AÇIKLAMA

Öte yandan konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Galatasaray'ın file bekçisi, ailesi ve kız arkadaşıyla yemek yediğini ve hiçbir günahı olmayan insanların mağdur edildiğini söyledi.

Öztürk yaptığı açıklamada, "Ailem ve arkadaşlarımla yenen bir akşam yemeğiydi sadece. Hiçbir günahı olmayan insanlara iftira atıldı, mağdur edildi. Özel hayata müdahale, çıkmayan bir çamur haline getirildi. Allah'tan başkasına hesap verecek değiliz ama evli ve evladı olan bir kadını, ailesini lütfen ama lütfen rahat bırakın. Bunları hak edecek hiçbir şey yaşanmadı" şeklinde konuştu.

Fatih Öztürk'le yakalanan kadının eşi Kurtuluş Yurt, sosyal medyada isyan etti: Allah'ın adaletine havale ediyorum

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kurtuluş Yurt Fatih Öztürk Galatasaray Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (180)

Hoca:

Pislik adam. Allah senin belanı versin. Karısını paylaşıyor pislik.

14
69
yanıtYanıtla
Ospirik:

Olum malmisin adamin aciklamayi duymadinmi okuz oglu okuz

yanıt20
yanıt5
Didem m:

Haberi okumadan mı yorum yapıyorsunuz. Toplu bir yemek yenmiş. Adam da arkadaşının karısını evine bırakmış. İnsanları namussuzlukla suçluyorsunuz anlamadan, dinlemeden, görmeden. Asıl ahlaksız sizsiniz. Okuduğunuzu anlamaktan acizsiniz. Gerçek müslüman bir fotoğrafa bakarak insanlara namussuz demez. Cahiller sürüsü.

50
9
yanıtYanıtla
Arda demir:

Karısını eve bırakacak bir taksi yokmu ?

yanıt10
yanıt2
Didem m:

Taksici adam babasının oğlu mu? İşiniz gücünüz fitne.

yanıt1
yanıt2
Orhan:

Peygamber efendimizin zina yaptığını itiraf ettiği ve peygamberimizin verdiği cevabı okuyunuz, insanlara iftira atmak vatan hainliğiyle eş değerdir benim için, gözünüzle görseniz bile görmezden geleceğiniz bir kıonu hakkında görmeden ahkam kesmek, insanların iffetine çamur atmak ne acı, ne edepsizce bir şey, ahlak uğruna yapılan en büyük ahlaksızlık...

49
9
yanıtYanıtla
Gece görüşü:

İlk cümlenizi tekrar okuyun. Peygamberimizden hadis verirken günaha girmeyin

yanıt1
yanıt2
ömer turan:

sen kampta eşin başkasıyla yemekte öylemi. birsey olmasa bile birsey olmuş.

25
31
yanıtYanıtla
Harry:

Cahillik kokuyorsun yobaz

yanıt19
yanıt6
Comolokko27:

Terbiyesiz bur düşünce biçimi. Senin gibi zihniyeti bozuklar yüzünden hergun cinayetler yasaniyor

yanıt26
yanıt7
Tüm 180 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title