Haberler

Fatih Altaylı Hande Sarıoğlu ile tartıştı, stüdyoyu terk etti

Güncelleme:

Habertürk TV'de Spor Saati programında Hande Sarıoğlu ile Fatih Altaylı arasında sert bir tartışma yaşandı. Fatih Altaylı, yaşanan tartışma sonrası stüdyoyu terk etti.

Fatih Altaylı, Hande Sarıoğlu'nun moderatörlüğünde Emin Çağlar ve Serkan Reçber'in de yorumlarıyla katıldığı Habertürk TV'de yayınlanan Spor Saati adlı programda spor gündemine dair değerlendirmelerde bulunurken ilginç anlar yaşandı.

Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Trabzonspor Galatasaray mücadelesinden sarı kırmızılı futbolcu Ömer Bayram'ın rakibine yaptığı hareket ile ilgili Fatih Altaylı verilen sarı kartın doğru olduğunu ifade etti.

"BANA YAPTIĞIN SAYGISIZLIK"

Altaylı'nın yorumunun ardından moderatör Sarıoğlu'nun "Aynı hareketi Emre Belözoğlu yapsaydı yorumunuz ne olurdu?" şeklindeki soru yöneltince stüdyoda gergin anlar yaşandı.

Sorunun kendisine hakaret olduğunu söyleyen Altaylı "Kim olsa aynı yorumu yaparım. Ben ahlaksız bir adam değilim. Bana yaptığın saygısızlıktır. Siz konuşun, ben gidiyorum." şeklinde tepki verdi ve stüdyoyu terk etti.

Rejinin reklam arası verme tavsiyesini geri çeviren Sarıoğlu programa devam etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Altaylı Habertürk Spor Haberler

500

Yorumlar (70)

garip:

Aferim Modorotöre Tebrik ederim. Taşı yerine koymuş

94
14
yanıtYanıtla
Burak:

Emre blzglu ile hiçkimseyi karakter yönünden kiyaslayamazsiniz.cunku süper ligde hiç bu kadar ahlaken çökük seviyesiz bir futbolcu yok

56
45
yanıtYanıtla
MRTKRC:

terim şaş melo nun yanında emre zemzem le yıkanmış bırakın bu işleri

yanıt25
yanıt6
ALİ:

EMRE BELEZOĞLU ADAMIN DİBİDİR SİZLLER GİBİ AT GÖZLÜĞÜ TAKAN HAYATA KARANLIK BALAN İNSANLAR BUNU TABİKİ GÖREMEZ VE SEZEMEZ EMRENİN TIRNAĞI OLAMAYACAK ADAMLAR ONUN HAKKINDA BÖYLE KONUSUR

yanıt5
yanıt5
cengiz:

valla fatih altaylı düzgün bir adamda değilsin kendini met etme

89
9
yanıtYanıtla
rok rok:

adam her şeyden anlıyor. rasim ozan kütahyalı gibi

yanıt44
yanıt5
Tarık ÇAMDAL:

Fatih altaylı kim yahu. . . giderse gitsin. . Keşke ekran da görmek istenip istenmediği ile ilgili olarak halk nezdinde anket yapılsa Erman Toroğlu, Fatih Altaylı vb. tipleri kimse görmek istemiyor ki.

26
5
yanıtYanıtla
Boş Yapılmış:

Fatih Altaylı boş yapmış

26
3
yanıtYanıtla
ahmet:

göz göre göre febeşlere her türlü hakem yardımı yapılıyor kimsede çıt yok gsnin ufak hatası bunun gibilerin dilerinde fatih beyinde zoruna gider elbet

8
18
yanıtYanıtla
....:

birazcık beyin kullanın lütfen. biliyorum sizin için zor ama

yanıt6
yanıt3
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title