Haberler

Falcao salt bae yaptı! Falcao ve Nusret bir araya geldi

Güncelleme:

Falcao salt bae yaptı! Falcao ve Nusret bir araya geldiFalcao salt bae yaptı. Galatasaraylı futbolcu fenomen kasap Nusret'in restoranına gitti. "salt bae" hareketi yapan Falcao, daha sonra Nusret'in elinden et yedi. Falcao o anları sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Falcao'nun salt bae yaptığı anlar.

Dünyaca ünlü futbolcu Falcao fenomen kasap Nusret'in restoranına gitti. salt bae hareketi yapan Falcao, Nusret'in bıçakla uzattığı eti yedi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Falcao'ya çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

FALCAO SALT BAE YAPTI!

Fenomen kasap Nusret'in lokantasına giden Falcao, birçok ünlü gibi salt bae'den nasibini aldı. salt bae hareketi yapan ve Nusret'in elinden et yiyen Falcao eğlenceli anları kişisel sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

"AFİYET OLSUN"

Falcao'nun paylaşımına yorum yazan Galatasaraylı futbolcu Ryan Baben "Afiyet olsun" dedi. Takipçilerden ise "Yarasın", "Seni gol at diye aldık gez diye değil" ve "Sen et ye biz gol yiyelim" gibi yorumlar geldi.

Falcao salt bae yaptı! Falcao ve Nusret bir araya geldi

Falcao salt bae yaptı! Falcao ve Nusret bir araya geldi

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sosyal Medya Nusret Gökçe Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

türkiye bunlar için cennet valla

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title