Haberler

EURO 2020 kuraları ne zaman çekiliyor? EURO 2020 kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme:

EURO 2020 kura çekimleri saat kaçta heyecanla bekleniyor. Avrupa Şampiyonası 60. Yıl dönümü nedeniyle EURO 2020 12 ülkede düzenlenecek. Peki, EURO 2020 kura çekimler ne zaman? EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası nerede? İşte, EURO 2020 grupları, ev sahibi ülkeler...

2020 yılında toplamda 12 ülkede düzenlenecek 2020 Avrupa Şampiyonası için kura çekimleri bu akşam yapılıyor. Türkiye hangi torbada olacak? EURO 2020 finali nerede oynanacak? A Milli Takım rakiplerinin belli olacağı kura çekimi 20.00'de ekranlarda olacak? EURO 2020 kura çekimi hangi kanalda?

EURO 2020 KURA ÇEKİMİ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Avrupa Futbol Şampiyonası bu yıl 12 Haziran – 12 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek. EURO 2020 kura çekimleri ise 30 Kasım yani bugün akşam TSİ 20.00'de Romanya'nın başkenti Bükreş'te çekilecek.

A Millilerin rakiplerinin belli olacağı kura çekimleri, TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. EURO 2020 gruplarının kurasında 24 ülke 4 torbaya dağıtılacak. Türkiye ise kura çekiminde 3. torbada yer alacak. Elemeler sonucunda 20 ülke EURO 2020'ye direkt katılmış olacak.

EURO 2020 GRUPLARI

Play-off'da; A Grubu'nda İzlanda-Romanya ve Bulgaristan-Macaristan, B Grubu'nda Bosna Hersek-Kuzey İrlanda ve Slovakya-İrlanda, C Grubu'nda İskoçya-İsrail ve Norveç-Sırbistan, D Grubu'nda Gürcistan-Belarus ve Kuzey Makedonya-Kosova mücadeleleri yapılacak. Takımların karşılaşmaları sonucunda grup birincileri kıyasıya mücadele edecek.

EURO 2020 EV SAHİBİ ÜLKELER

Avrupa Şampiyonası, ilk kez 12 ülkede düzenlenecek. EURO 2020'ye bu yıl sırasıyla; A Grubu'nda Roma (İtalya) ve Bakü (Azerbaycan), B Grubu'nda Saint Petersburg (Rusya) ve Kopenhag (Danimarka), C Grubu'nda Amsterdam (Hollanda) ve Bükreş (Romanya), D Grubu'nda Londra (İngiltere) ve Glasgow (İskoçya), E Grubu'nda Bilbao (İspanya) ve Dublin (İrlanda Cumhuriyeti), F Grubu'nda ise Münih (Almanya) ve Budapeşte (Macaristan) ev sahipliği yapacak.

AVRUPA ŞAMPİYONASI FİNALLERİ HANGİ ÜLKEDE YAPILACAK?

Son 16 tur karşılaşmaları; Amsterdam, Bilbao, Bükreş, Budapeşte, Kopenhag, Dublin, Glasgow ve Londra'da yapılacakken, çeyrek finaller Bakü, Münih, Roma, Saint Petersburg'da, yarı finaller ve final ise Londra'da gerçekleştirilecek.

EURO 2020 TORBALAR

1. torba: Belçika, İtalya, İngiltere, Almanya, İspanya, Ukrayna.

2. torba: Fransa, Polonya, İsviçre, Hırvatistan, Hollanda, Rusya.

3. torba: Portekiz, Türkiye, Danimarka, Avusturya, İsveç, Çekya.

4. torba: Galler, Finlandiya, UEFA Uluslar Ligi play-off A, B, C ve D gruplarının birincileri.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Türkiye Romanya Futbol Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title