Haberler

Eti Gümüş A.Ş. Önünde Gerginlik

Bugün öğle saatlerinde fabrikanın kapatılmamasını isteyen işçiler fabrika çıkış kapısının önünde toplandı.

Bugün öğle saatlerinde fabrikanın kapatılmamasını isteyen işçiler fabrika çıkış kapısının önünde toplandı. Köprüören Köyü'nden gelen bir grup köylü de işçilere doğru "Eti Gümüş kapatılsın" diye bağırdı. İşçiler ile köylüler arasında kısa süreli gerginlik oldu. Fabrika yetkilileri araya girerek gerginliğin büyümesini önledi.

Eti Gümüş A. Ş. Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Baygın "İşçileri biz buraya göndermedik. Onlar kendi istekleriyle toplanıp fabrikalarının kapatılmamasını istedi" dedi.

Eti Gümüş A. Ş. yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harun Güdeberk de tesis önünde toplanan gazetecilere ve kalabalığa doğru konuşma yaptı. Gerekli önlemlerin alındığını, 5'inci havuzun 10 gün içerisinde tamamlanacağını söyleyen Güdeberk şöyle konuştu:

"Burası 110 hektarlık bir barajdır. Baraj içerisinde bir takım setler var. Bu setlerin herhangi bir şekilde yıkılmasının çok büyük bir olay olmadığını biz çok iyi biliyoruz. Fakat bunu bilmeyenler olayı abartıyor. Barajdaki suyun dışarı taşması gibi bir tehlike yoktur. DSİ ve devletin teknik kadrosundaki görevliler burada 24 saat inceleme yaptı. Burası çevremizdeki hiçbir canlıya hayati tehlike arz etmemektedir, barajımız sağlamdır. Halkımızın bu konuda endişe etmesine gerek yoktur. İlave tedbirler vardır. Şu anda baraja su beslemesini kestik. Beşinci barajımız 10 içerisinde devreye girecektir. Herkesi rahatlattıktan sonra tekrar gerekli mercilerle görüşerek kontrol ettirdikten sonra üretime geçeceğiz. "

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title