Haberler

Eskişehir: Öğretmenine Kafa Atıp, Bıçaklamak İstediği İddia Edilen Öğrenci Yakalandı

Eskişehir'de, Cep Telefonunu Alan Müdür Yardımcısına Kafa Atıp Yaraladığı ve Bıçakla Saldırmak İstediği İddia Edilen Öğrenci Yakalandı.

Eskişehir'de, cep telefonunu alan müdür yardımcısına kafa atıp yaraladığı ve bıçakla saldırmak istediği iddia edilen öğrenci yakalandı.

İddiaya göre, Emek Mahallesi'nde bulunan Ticaret Borsası Lisesi'nde dün meydana gelen olayda, son sınıf öğrencisi M.Ç. (17), cep telefonunu alan ve istemesine rağmen geri vermeyen Müdür Yardımcısı Hüseyin Duman'a (51) kafa attı. Hafif şekilde yaralanan öğretmenine, evden getirdiği bıçakla da saldırmak isteyen ve diğer öğretmenlerin kendisine engel olmasıyla okuldan kaçtığı belirtilen M.Ç., şikayet üzerine polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Geçen yıl da bir öğretmeni darp ettiği ve bu yüzden kendisine 5 gün okuldan uzaklaştırma cezası verildiği öğrenilen M.Ç. çıkarıldığı savcılıkça serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title