Haberler

Eskişehir: Eskişehir'de Kızıltepe Davası Alarmı

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde, 2 Yıl Önce Ahmet Kaymaz ile 12 Yaşındaki Oğlu Uğur Kaymaz'ı Terör Örgütü Militanı Oldukları Gerekçesiyle Öldürdüğü İddia Edilen 4 Polis Memurunun Yargılanmalarına, Eskişehir'de Yarın Devam Edilecek.

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde, 2 yıl önce Ahmet Kaymaz ile 12 yaşındaki oğlu Uğur Kaymaz'ı terör örgütü militanı oldukları gerekçesiyle öldürdüğü iddia edilen 4 polis memurunun yargılanmalarına, Eskişehir'de yarın devam edilecek.

Eskişehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen "meşru müdafaa sınırının aşılması suretiyle müstakil faili belli olmayacak şekilde adam öldürmek" davasının, yarın gerçekleştirilecek 9. duruşması sebebiyle, şehir genelinde yaklaşık bin polis memuru görev alacak. Adliye çevresinde görevli polis memuru sayısı ise 200'e yakın olacak.

Bu arada, Eskişehir Valiliği, duruşma günü muhtemel olayları önlemek için toplantı, gösteri yürüyüşü, basın açıklaması ve benzeri faaliyetleri yasakladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title