Haberler

Eskişehir: Doktor, 82 Yaşındaki Hastadan Şikayetçi Oldu

Eskişehir'de Bir Doktor, 82 Yaşındaki Hastadan Kendisine Hakaret ve Tehdit Edici Sözler Söylediğini İddia Ederek Şikayetçi Oldu.

Eskişehir'de bir doktor, 82 yaşındaki hastadan kendisine hakaret ve tehdit edici sözler söylediğini iddia ederek şikayetçi oldu.

Alınan bilgiye göre, 71 Evler Mahallesi'nde bir sağlık ocağında görevli olan doktor Uğur A. (32), Abdülkadir T. (82) adlı vatandaşın kendisine zorla baktırmak istediğini, muayene edecek hastalarının olduğunu söylediğinde kendisine hakaret ve tehdit edici sözler sarf ettiğini ileri sürdü. Doktorun şikayeti üzerine polisin gözaltına aldığı Abdülkadir T. ise, ilaç yazdırmak için doktorun yanına girdiğini belirterek, "Bana 'Beni tanıdın mı?' diye sordu. Tanımadığımı söyledim. Torunumla eskiye dayalı mahkemelik olduklarını söyleyip, ilaç yazmadı. Kendisine şikayetçi olacağımı söyledim, ancak küfür ve tehdit etmedim" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title