Haberler

Eski Galatasaraylı Evren Turhan'dan Arda'ya: Türkiye'ye Gelme

Güncelleme:

Eski Galatasaraylı futbolcu Evren Turhan, sosyal medyadan "Arda'yı ben Galatasaray'dan başka takımla düşünemiyorum, istemiyorum da... Gelme kardeşim benim, gelme!" yazdı.

Yorumculuk yapan Galatasaraylı eski futbolcu Evren Turhan, Başakşehir'in transfer etmek istediği Arda Turan'la ilgili sürpriz bir çıkışta bulundu. Sosyal medya hesabından Arda'nın Galatasaray'dan başka bir takıma gitmesini istemediğini ifade eden Turhan, şu açıklamayı yaptı;

"SENİ BAŞKA FORMAYLA GÖRMEK İSTEMİYORUM"

"Arda'yı ben Galatasaray'dan başka takımla düşünemiyorum, istemiyorum da... Avrupa da bir takımda devam etsin. Gelme kardeşim benim, gelme! Seni Türkiye'de başka bir formayla görmek istemiyorum. Bence Porto'ya gitmeli. Porto, Arda için ideal. Marega, Abubakar ve Brahimi ile iyi anlaşır. Hem Şampiyonlar liginde oynar süre de alır. Maç eksiğini giderir, kendine gelir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Arda Turan Başakşehir Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (34)

sami:

arda para için her takımda oynar parayı cok seviyor

8
1
yanıtYanıtla
nur:

herkes sevmiyor mu be kardeşim

yanıt4
yanıt1
Adınızı Yazın:

helal sana evren

6
2
yanıtYanıtla
ramazan:

ayıp ettin arda cimbomluluk böyle olmaz . geleydinde taraftar hatrına herşeyi sineye çekseydin nolurdu

5
2
yanıtYanıtla
Fırtına 61:

Yahu Galatasaraya''da gelmesin. Yurt dışında oyna futbolunu gel. Nedir bu Türkiye''ye geri dönme sevdası? Zor geliyor tabi. Kim idmanda terleyecek? Kim hakemlere Türkiye''deki gibi posta koyacak? Kim etraflarında pervane olacak? Kim gazetecilerin ilgisinden bunalacak? Türkiye''ye bir adam niye gelir?

6
0
yanıtYanıtla
MAYK:

SEN ŞİMDİ BÖYLE DEDİN YA ARDA KESİN GELMEYECEK , NEDEN YAPTIN BUNU BİZE EVREN ?GALATASARAY A GELSE SESİN ÇIKMAZ GEL KARDEŞİM DERSİN. .

1
5
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

Adanaya gel

6
0
yanıtYanıtla
cincon:

stadda 30 tane taraftarı olan takıma gelsen ne gelmesen ne. adamlar 30 taraftarla maç oynuyorlar. bizim burda amatör kulüplerin bunlardan fazla taraftarı var. bunlar şampiyon olsa mahallelerinde bir cafe ile anlaşıp orda şampiyonluk kutlarlar. Avrupa takımı Beşiktaş. Büyük takım Beşiktaş

2
3
yanıtYanıtla
aRdA:

YAHU ADAM NE YAPSIN KARİYERİ KENDİ SALAKLIĞI YÜZÜNDEN BİTME NOKTASINA GELDİ. ARDA GALATASARAYA GELMEK İSTEDİ GALATASARAY CAMİASI KABUL ETMEDİ. ŞİMDİ DAĞILIN. GERÇEK ARDAYI HEPİNİZ GÖRECEKSİNİZ.

3
2
yanıtYanıtla
Hamburg42:

Bence Arda yapması gerekenin en iyisini yaptı TÜRKİYE de bir takıma gelecekse huzurlu ve rahat bir ortam olmalı bu ortamda bence başakşehirde var gs da fatih terim olduğu sürece zaten gelmezdi ardada biliyor fatih terimin egosuyla baş edilmez bu saat ten sonrada kendini fatihe falanda ezdirmez

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title