Haberler

Eşini Öldürüp Telefonda Ağabeyiyle Konuşurken İntihar Etti

Güncelleme:

Iğdır'da eşiyle tartışan koca, önce eşini öldürdüğünü ağabeyini arayarak haber verdi sonra da kalbine ateş ederek intihar etti.

Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde Taner Parlar (35), dini nikahlı eşi Azerbaycan uyruklu Heyran Hüseyinova'yı silahla öldürdü. Parlar, cinayetin ardından telefonla aradığı ağabeyiyle konuşurken tabancayla kalbine ateş ederek intihar etti.

TARTIŞIRKEN EŞİNİ VURDU

Olay, bugün saat 04.00 sıralarında ilçeye 6 kilometre uzaklıktaki Şıracı köyünde meydana geldi. Tarımla uğraşan Taner Parlar ile 2 çocuğunun annesi dini nikahlı eşi Heyran Hüseyinova arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Taner Parlar, tabanca ile Hüseyinova'yı başından vurarak öldürdü. Taner Parlar, daha sonra, cep telefonuyla köy muhtarı olan ağabeyi Şahin Parlar'ı arayıp, eşini öldürdüğünü söyledi.

AĞABEYİYLE TELEFONDA KONUŞURKEN İNTİHAR ETTİ

Konuşma sırasında silahı bu kez kalbine dayayan Taner Parlar, tetiği çekti. Silah sesinden sonra kardeşinden cevap alamayan Şahin Parlar, eve koştu. İçeri giren Şahin Parlar, Heyran Hüseyinova ile kardeşi Şahin'i kanlar içerisinde buldu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, çiftin öldüğünü belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Taner Parlar ve eşi Heyran'ın cenazeleri, önce Iğdır Devlet Hastanesi morguna, buradan da otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

"İYİ ANLAŞIYORLARDI"

Yakınları, Taner Parlar'ın ekonomik durumunun iyi olduğunu ve çiftin çok iyi anlaştığını belirterek yaşananlara anlam veremediklerini söyledi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PROFİL FOTOĞRAFINI KARARTTI

Öte yandan Taner Parlar'ın, cinayetten saatler önce sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabındaki profil fotoğrafını kararttığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Iğdır 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

A,DAM:

Sabahin 04:00 unde kavga? muhtemelen isin icinde alkohol var. . Adamin butun frenleri bosalmis dolu dizgin faciaya kosmus. . Arkasindan gelen uzuntu ve kendi canina kiyabileek kadar sahte bir cesaret. KADINA VE COCUKLARA YAZIK OLMUS

17
5
yanıtYanıtla
poyraz:

hayat zor geçim sıkın tısı gelir adaletsiz liyi hatsafada işsizlik biryandan aylevi sorunlar biryandan YÜCE ALLAH herkesin yardım cısı olsun gerçekten düzenli bir gelirin yoksa dahada zor ....hayat...

16
4
yanıtYanıtla
zavalının ne derdi vardı:

tabancayla vurulup öldürülmüs otopsi yapmaya ne lüzum var

9
9
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

ölüm ; ne yazılır ki yazan yazmış çizen çizmiş , ALLAH KİMSELERE BÖYLE BİR ŞEY YAŞATMASIN , CİNNET GEÇİRİYORUZ SEBEBİNİ BİLENLER VE BİŞEYLER YAPMAYANLAR BUNLARIN HESABINI VEREMEZ KIYAMET GÜNÜ

4
0
yanıtYanıtla
NECMİ:

ferrari gibi hızlı yaşamış. . genç ölmüş. . . kendin madem zıbaracaktında kadından ne istedin vahki vahh

3
1
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

KARDEŞİM KİMSEYİ KINAMA . ALLAH KİM BİR ŞEYİ KINIYORSA O MUTLAK BAŞINA GELİR DİYOR ; TEZ TÖVBE ET

yanıt4
yanıt3
eses:

nalet herıf tıpınde hayır yok kendını öldür kadını nıye ölduruyon kanıbozuk

0
0
yanıtYanıtla
46:

Hapis korkusuna intahar etmistir

0
0
yanıtYanıtla
KOZANLI:

HER HABERE 15 YILDIR ÜLKE NE HALE GELDİ FİLAN DİYEREK SİYASET YAPMAYIN BOŞ BOŞ BANA 80 LERİN 90 LARIN GAZETE HABERLERİNİ ÇIKARTTIRMAYIN DENYOLAR

0
0
yanıtYanıtla
denizderin:

kanıbozuk bişibatsa hükümetden bilin söz bulamıyorum

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title