Haberler

Erman Toroğlu'ndan bomba Milli Takım yorumu: Kuntz, sırtını Fatih Terim'e dayayarak doğru yaptı

Güncelleme:

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'ndaki 9. maçında A Milli Futbol Takımı ile Cebelitarık'ı 6-0 yendi. Milli Takımımızın gollerini Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu (2), Merih Demiral, Serdar Dursun ve Mert Müldür attı. Türkiye ile ikincilik mücadelesi veren Norveç ise Letonya ile berabere kaldı. Bu sonuçla A Milli Takım, G Grubunda ikinciliğe yükselerek Dünya Kupası umutlarımızı Play-off'a taşıdı.

"ŞENOL GÜNEŞ İNADININ KURBANI OLDU"

Milli Takım için mucizenin gerçekleştiği iki maçın ardından değerlendirmelerde bulunanA Spor yorumcusu Erman Toroğlu, açıklamasında dikkat çeken ifadeler kullandı. Toroğlu, "Stefan Kuntz, sırtını Fatih Terim'e dayayarak çok doğru bir iş yaptı. Şenol Güneş, Milli Takımda yıllarca Fatih Terim'in ekmeğini yedi, egolu davranmayıp Kerem, Halil, Berkan ve Barış'a sırtını dönmeseydi yine başarılı olacaktı ama inadının kurbanı oldu." dedi.

TÜRKİYE'NİN SIRADAKİ RAKİBİ KARADAĞ

Grubu lider bitiren ekip Dünya Kupası'na doğrudan katılırken, grup ikincisi ise play-off oynama hakkı elde edecek. Rakiplerinin puan kaybını bekleyen Türkiye, gruptaki son maçını 16 Kasım Salı günü deplasmanda Karadağ ile oynayacak. Norveç ise deplasmanda Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erman Toroğlu Fatih Terim Milli Takım Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
500

Yorumlar (6)

Burak Ergül:

Toplum baskısından oynadılar . Burak ve Halil yerine Serdar olmalıydı sürekli yan toplar ile açmaya çalıştık kerem olmasaydı işimiz zordu . Kerem hariç ilk 11 oyuncusu değiller 500 binlik cebelitarık maçında şov yaptılar . Halil yedekten girebilir berkanda girebilir . Barış alper yedekten bile girecek seviyede değil .

20
46
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

bunlarin tüfü bitmis bakima girmeleri lazim yanli yalnis ego kibir kokan yorumlar

2
7
yanıtYanıtla
Ali Ozcelik:

Sen yorum yapacak seviyede değilsin dostum.

1
7
yanıtYanıtla
Metin Demir:

erman hoca doğru demiş bu takımı küçümseyenler dönöp ilk maçını izlesin orda bir gol bile atamadı mili takım gene halil girdi oyuna atı

6
0
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Halil çok teknik ve Kerem de çok hızlı. Barış defansı çok yoran bir oyuncu.Çok doğru karar ve Burak böyle oyuncular ile takımı uçurur.

5
0
yanıtYanıtla
KRC official:

Ne alaka ya yemin ederim bunlar futboldanda anlamıyor yani Türkiye puan kaybettiği takımlara bak son maçta Norveç ve Hollanda'da kaybetti sen isme bakıp hemen yeneriz mondayz kimse boşuna hayal kurmasın son maçtaki 6-0 kanmayın kadro çok zayıf barış la halille olmaz bu is bu kadro fark yer son maçta ona göre kadro kurulsun rakip Karadağ çantada keklik degil

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title