Haberler

Eski Galatasaraylı Erman Kılıç, Emniyete Tweet Attı: Deniz Naki'ye Gereğini Yapın

Güncelleme:

Eski Galatasaraylı Erman Kılıç, terör örgütü propagandası yapan Deniz Naki için, "Bu terörist sevici ile ilgili gereğini yapın" dedi.

Uzun yıllar Süper Ligde oynayan, şu anda Erzincanspor'da forma giyen Erman Kılıç'tan sert Deniz Naki tweet'i bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Tecrübeli futbolcu, terör örgütü propagandası yapan ve şu anda Almanya'da bulunan Deniz Naki hakkında oldukça sert ifadeler kullandı.

Uzun yıllar Süper Lig'de oynayan, şu anda Erzincanspor'da forma giyen Erman Kılıç, terör propagandası yapan ve şu anda Alamnay'da bulunan Amedsporlu Deniz Naki'ye Twitter üzerinden çok sert bir açıklama yolladı.

"BU DENİZ NAKİ İLE İLGİLİ GEREĞİNİ YAPIN"

İşte Kılıç'ın o tweeti:

"Sana bu topraklarda ekmek yedirenin de, nefes aldıranın da yedi ceddini!! Türk Devletine işgalci, sömürgeci diyeceksin ve bu cezasız kalacak öyle mi? Bu Deniz Naki ile ilgili gereğini yapın!"

TÜRKİYE'YE DÖNMEME KARARI ALDI

Afrin'deki terör örgütü YPG için destek videosu yayınlayan Deniz Naki, Türkiye'ye dönmeme kararı aldı. Naki, şu anda Almanya'da bulunuyor.

Erman Kılıç'tan Deniz Naki'ye Sert Mesaj!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erman Kılıç Deniz Naki Türkiye Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

ADINIZI YAZIN:

Helal Olsun Bize Erman Kılıç gibi adamlar lazım. .

20
7
yanıtYanıtla
VATANIMA CAN FEDA:

Bu yorumları beğenmeyenler de Naki gibi hainlerdir. İçimiz hain kaynıyor, dikkatli olalım.

yanıt2
yanıt2
yavuz:

helal olsun erman kılıç deniz naki gibi vatan hainlerini türkiyemizden def edelim.

14
8
yanıtYanıtla
wosss:

bak bak bak donmeme kararı almıs donsunde bak napıyorlar onuuuu

12
5
yanıtYanıtla
BABAYARO:

Helalsin be koçum. Bu Naki gibi adı meymenetsizler haindir. Almanya''da yaşayabileceğini sanıp atıp tutuyor. Beyinsiz asalak bunlar.

6
3
yanıtYanıtla
PALA REMZİ:

BUNLARA GÜZEL BİR AÇILIM YAPACAKSIN VATAN HAİNLERİNE İDAM AÇILIMI. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2
5
yanıtYanıtla
arkana gecmek gerek:

senin pala biyiklarindan tutup

yanıt3
yanıt1
arkana gecip:

biyiklarindan tutup acilimi sacilimi sana yapmak gerek

yanıt3
yanıt0
PALA REMZİ:

VATANIN EKMEĞİNİ YİYİP HAİNLİKLİK YAPANLARI İDAM EDECEKSİN!!!!!!!!!!!!!!!

2
4
yanıtYanıtla
arkana gecmek gerek:

senin biyiklarindan tutup

yanıt3
yanıt2
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title