Haberler

Sevgilisinin Kafasına 2 El Ateş Ederek Öldürdüğü Esen, Beyaz Duvakla Uğurlandı

Güncelleme:

Tekirdağ Çorlu'da otomobilde tartıştığı erkek arkadaşının başına 2 el ateş ederek öldürdüğü Esen, tabutunun üzerindeki beyaz duvakla son yolculuğuna uğurlandı.

Tekirdağın'ın Çorlu ilçesinde otomobilde tartıştığı sevgilisi Bekir Yeniyurt'un (31) başına 2 el ateş ederek öldürdüğü Esen Dülger (26), Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde, tabutunun üzerindeki beyaz duvakla son yolculuğuna uğurlandı.

OTOMOBİLLE GEZDİKTEN SONRA 2 EL ATEŞ EDEREK ÖLDÜRDÜ

Çorlu'da geri dönüşüm fabrikası sahibi Bekir Yeniyurt, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yaşayan kız arkadaşı Esen Dülger ile önceki gece buluşup, yemek yedi. Yemeğin ardından Yenyurt, kiralık otomobille Esen Dülger ile bir süre gezdi. Bu sırada ikili arasında çıkan tartışmada sırasında Yeniyurt, tabanca ile Esen Dülger'i başı ve boynundan iki kurşunla vurarak öldürdü.

Sevgilisinin Kafasına 2 El Ateş Ederek Öldürdüğü Esen, Beyaz Duvakla Uğurlandı

"ÜZGÜNÜM" DEDİ

Daha sonra İstanbul'a kaçan Yeniyurt, saklandığı adreste polis tarafından yakalandı. Dün tutuklanan Yeniyurt, "Yemekte aramızda tartışma çıktı. Lokantadan çıktıktan sonra tartışma otomobilde de devam etti. Daha sonra da istemeyerek bu olay meydana geldi. Üzgünüm" dedi.

Sevgilisinin Kafasına 2 El Ateş Ederek Öldürdüğü Esen, Beyaz Duvakla Uğurlandı

TABUTUNA BEYAZ DUVAK BAĞLANDI

İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Esen Dülger'in cenazesi memleketi Lüleburgaz'ın Ahmetbey beldesine getirildi. Dülger için 5 bin nüfuslu Ahmetbey beldesinde cenaze töreni düzenlendi. Beldede fabrika servis minibüsü şoförü olan Eren ve ev kadını Fatma Dülger çiftinin 3 kızından biri olan Esen Dülger'in cenazesi cami bahçesine getirildi. Daha önce çalıştığı hastane ve kuafördeki arkadaşları, Esen'in tabutuna gelin duvağı bağlayıp dua etti. Baba Eren Dülger ise cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.

CENAZEDE GÖZYAŞI SEL OLDU AKTI, ACILI ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ahmetbey beldesi Çarşı Camii'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılınan Esen Dülger, tabutuna bağlı gelin duvağıyla omuzlarda taşınarak cenaze aracına taşındı. Bu sırada cami girişinde bulunan kız kardeşleri Eldem ve Seda ile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Öldürülen Esen Dülger, belde mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi. Anne Fatma Dülger'in geçirdiği sinir krizi sonucu evinde tedavi gördüğü ve bu nedenle cenazeye katılamadığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lüleburgaz Kırklareli Yeniyurt Çorlu 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

COUNTER ATTACK:

Meşru müdafa, adamı serbest bıraksınlar

0
5
yanıtYanıtla
YAŞLI TÜRK:

savgili sözcüğü bizim kültürümüzde yoktur,nişanlı vardır,,ancak evlenmeden önce birbirleriyle mesafeli olmalıdırlar.

3
1
yanıtYanıtla
Murat genç:

Arkadas ölünün arkasinda konuşulmaz ama sen bekar bir kizsin senin evli 3 cocuk babasiyla nasil bir iliski yadsrsinya onun karisini kendi yerine koy ne demişler nasil yaşarsan öyle ölürsun ve öylede olmuş bunun adi etme bulma dünyası

1
1
yanıtYanıtla
azapay:

üzgünüm dediya şimdi birde kravat takar kesin hakim iyi hal veriri olan ölene olur

2
0
yanıtYanıtla
counter attack:

dediğin şey kadınlar için geçerli erkekler için değil. kadın kravat takar ceket giyer serbest, erkeğe ağırlaştırılmış müebbet. adalet???

yanıt0
yanıt3
Hasan:

Çorlu 2. Kandil

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Yazik ya yazik bir hic ugruna insan canina kiyanlar yuh olsun size nefes Ali vermenigvuldigen bile haram hayatta

0
0
yanıtYanıtla
Truth:

Silah ne geziyor yanında. Silah olmasaydı, yaşayacaktı. Silah, bıçak ve dövüş köpekle gezenler adam değil. Kendi gücüne güvenmiyorlar ve koruyamıyorlar.

0
0
yanıtYanıtla
leventk:

işte çağdaş yaşam işte laiklik ,

0
0
yanıtYanıtla
Muro:

Dinden imandan bahseden zat öyle her tartıştığını öldür diye dinimizde bir emir var mı.böyle vahşice olayları dinle bağdaştırmayın hemen.ölen gencecik insana Allah rahmet eylesin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title