Haberler

Erdoğan:"özürlüler İçin Gerekli Ödeneği Ayırdık"

Başbakan Erdoğan, Hükümet Olarak, Yılların İhmaliyle Biriken Sorunların Bir An Önce Çözülmesi İçin Gereken Bütün Adımların Atılacağını Belirterek, "Özürlülerimizin Her Alandaki İhtiyaçlarını En İyi Şekilde Karşılanabilmesi İçin 2007 Yılı Bütçesinden Gerekli Ödeneği de Ayırmış Bulunuyoruz" Dedi.

-Başbakan Erdoğan, hükümet olarak, yılların ihmaliyle biriken sorunların bir an önce çözülmesi için gereken bütün adımların atılacağını belirterek, “Özürlülerimizin her alandaki ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılanabilmesi için 2007 yılı bütçesinden gerekli ödeneği de ayırmış bulunuyoruz” dedi.

ANKARA (ANKA) Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Özürlü vatandaşların, hak ettiği hayat şartlarına en iyi şekilde kavuşması için bütçeden gerekli ödeneği ayırdıklarını belirtti.

Başbakan Erdoğan, “Dünya Özürlüler Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı. Hükümet olarak, yılların ihmaliyle biriken sorunların bir an önce çözülmesi için gereken bütün adımları attıklarını belirten Erdoğan, ”Toplumun bütün kesimlerini kucaklayan insan odaklı politikalarla özürlü vatandaşlarımızın önündeki hukuki, sosyal ve fiziki engelleri kaldırmanın gayreti içerisindeyiz. Özürlülerimizin başta eğitim ve sağlık olmak üzere her alandaki ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılanabilmesi için 2007 yılı bütçesinden gerekli ödeneği de ayırmış bulunuyoruz” dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title