Haberler

Erdoğan: HDP'nin Devri Sona Erdi

Güncelleme:

Doğu ve Güneydoğu'yu harabeye çeviren teröristlerin kazdıkları hendeklerde boğulacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'ye sert ifadelerle yüklendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Sanayi ve Ticaret Odası Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreninde sert mesajlar verdi. Terör örgütü PKK'nın açtığı hendeklerde yok olacağı belirten Erdoğan, "Terör örgütünün güdümünden çıkamayanların kredileri tükenmiştir. Bölgedeki meselelerin konuşulması konusunda tek muhatabımız milletimizin kendisi olacaktır. Yalanın, riyakarlığın, sahte demokratlığın devri sona ermiştir." diyerek HDP'yi eleştirdi.

Erdoğan'ın sözlerinden satır başları şöyle:

"İKLİMİ ZEHİRLEDİLER"

Türkiye, sadece sınırları dışındaki güçlerle değil, aynı zamanda kendi içindeki ihanet odaklarıyla da büyük bir mücadelenin içerisindedir. Bölücü terör örgütü, milletimizin yıllardır arzuladığı huzur iklimini zehirleyen, bölgedeki insanlara hayatı zindan eden eylemleriyle kendisine verilen görevi yerine getiriyor.

"HENDEĞE GÖMÜLECEKLER"

Siyasetin dili ve imkanlarıyla hareket etmesi gerekenleri de safına alan terör örgütünün açtığı hendeklere gömüleceğinden hiç şüpheniz olmasın. Şu anda silahlı kuvvetlerimiz, polisimiz, gönüllü köy korucularımız el ele hep birlikte güneydoğuda, doğuda, o açılan hendeklerin olduğu bütün ilçelerde, mahallelere, köylere varıncaya kadar bu mücadele sürüyor.

"YER İLE YEKSAN OLDULAR"

Biliyorsunuz bunların sözde mezarlıkları vardı, bu mezarlıkların hepsi, burada bunlar mahkemeler kurmuşlardı. Bu mahkemelerin hepsi yerle yeksan oldu. Çünkü şunu bilmeleri gerekiyor, siz devlet içinde devlet olamayacaksınız, olamazsınız. Paralel yapı da olamayacak. Bunlar beraber çalışıyorlar. Güvenlik güçlerimizin dikkatle bir o kadar da fedakarlıkla yürüttüğü başarılı operasyonlar sayesinde örgüt her geçen gün güç kaybediyor, mevzi kaybediyor. Aynı şekilde siyasetçi kisvesiyle örgüte payanda olanların acziyetini de bölge insanlarıyla beraber tüm milletimiz de gördü. İlçelerin mahallelerin terör örgütü üyelerinden temizlenmesi çalışmalarında en güçlü desteği bölge halkından alıyoruz. Bölgede yaşayan kardeşlerimizden biraz daha sabırlı olmalarını rica ediyorum. Devlet tüm kurumlarıyla tüm gücüyle bölge halkının yanındadır. Mali noktada ne kadar sıkıntı varsa inşallah gidereceğiz.

"KREDİLERİ TÜKENDİ"

Terör örgütü ve onun güdümünden çıkamayanların kredileri her platformda süratle tükenmiştir. Önümüzdeki süreçte bölgedeki meselelerin konuşulması ve çözüm yolları aranması konusunda tek muhatabımız milletimizin bizatihi kendisi olacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Artık yalanın riyakarlığın sahte demokratlığın söz oyunlarının devri sona ermiştir. Birliğimizin beraberliğimizin kardeşliğimizin ortak geleceğimizin yanında yer alan herkesin başımızın üzerinde yeri vardır. Bu kaideyi kabul etmeyenlerin ise ne millet ne devlet nezdinde hiçbir yeri yoktur. Milletimiz Çanakkale'de Kut-ul Amare'de Medine'de Bakü'nün işgalden kurtarılmasında hangi ruhla mücadale ettiyse İstiklal Harbi'nin hangi hissiyatla verdiyse 2023 Türkiyesi'ni de aynı anlayışla evvelallah inşa edecektir.

"YOLUMUZDAN DÖNMEYİZ"

Elbette birileri istemiyor diye biz çalışmalarımızdan, hedeflerimizden vazgeçecek değiliz. Nasıl birileri istemiyor diye güneş doğmaktan vazgeçmezse, ilahi nizama uygun şekilde geceleri gündüzler takip ederse, Türkiye de yolundan asla dönmez, dönmeyecektir. Ne bölücü terör örgütünün ülkemizdeki faaliyetleri ne Suriye'de önümüze çıkartılan engeller ne Irak'ta muhatap olduğumuz riyakarlık bizim için sürpriz değildir, caydırıcı ise hiç değildir."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7 Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (32)

Türkiye sevdalısı Mobil-IOS:

Yürü reis arkandayız bizde seni bunun için seçtik temizle şu güzel vatanı hainlerden

0
0
yanıtYanıtla
helalMobil-ANDROID:

pkk yi bitir %70 oy hazır reis

0
0
yanıtYanıtla
demirtasMobil-ANDROID:

zaten sizin amaciniz pkk yada hendek degil hdpye en cok oy veren, onlar oldugu icin ölüyorlar ama biz bunlari unutmuyacagiz mutlaka bizim icinde dogacak o guzel gunes

0
0
yanıtYanıtla
X-MenMobil-IOS:

Senin devrin başladı bunu görebiliyoruz

0
0
yanıtYanıtla
VatandasMobil-ANDROID:

Kardesim CB misin.. yoksa Akp genel baskani mi..

0
0
yanıtYanıtla
cimbombom5656Mobil-ANDROID:

bu insanlar seninde yok oluşunu görür inş rte

0
0
yanıtYanıtla
o hendeklere seni gömerlerMobil-ANDROID:

o hendeklere seni gömecekler yillardir kürt kardes safsatasiyla bizi kandirdiniz artik yeter senin kardesin ensari oglu,miroglu.metinerdir biz asla

0
0
yanıtYanıtla
hbpMobil-ANDROID:

sen kimsin hbp yi bitireceksin

0
0
yanıtYanıtla
kızıltepeMobil-ANDROID:

selo başkan olcak

0
0
yanıtYanıtla
Qw Mobil-IOS:

Sen bitmişsin haberin yok savaş seni iyice bitirdi orda silindiğin için bu savaşla hala 15 sene önceki cümleyi konuşuyorsun yaw harbi başka konuşmayı neden öğrenemedin sen şimdi seçim yap doğuda sana bir oy bile çıkmaz

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title